Afyonspor Urfa’ya hareket etti

Hes İlaç Afyonspor, yarın oynayacağı Şanlıurfaspor maçı için Afyonkarahisar’da sürdürdüğü hazırlıklarını tamamladı. Kara yolu ile Ankara’ya giden Afyonspor, oradan uçakla Diyarbakır’a geçecek ve oradan da kara yolu ile Urfa’ya ulaşacak   TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 18. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk olacak. Maçın hazırlıklarını Afyonkarahisar’da tamamlayan Afyonspor, lider Urfa’yı [&hellip]

Hes İlaç Afyonspor, yarın oynayacağı Şanlıurfaspor maçı için Afyonkarahisar’da sürdürdüğü hazırlıklarını tamamladı. Kara yolu ile Ankara’ya giden Afyonspor, oradan uçakla Diyarbakır’a geçecek ve oradan da kara yolu ile Urfa’ya ulaşacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 18. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk olacak. Maçın hazırlıklarını Afyonkarahisar’da tamamlayan Afyonspor, lider Urfa’yı mağlup etmek istiyor. Afyonspor, deplasmanda oynayacağı maç için kara yolu ile Ankara’ya gitti. Ankara’dan hava yolu ile Diyarbakır’a geçecek Afyonspor’u takım otobüsü karşılayacak ve otobüs ile Şanlıurfa’ya ulaşacak. Urfa’da bugün ter idmanı yapacak olan Afyonspor, maç saatini beklemeye geçecek.
Kart cezası bulunan Olcay Şahan ve Kaan Baysal, sakatlığı bulunan Şiyar Kepir ve Bora Taşdemir maçta forma giymeyecek. Olcay ve Kaan da takımın yanında olak için maç kadrosuna dahil edildi.
Yarın saat 14.00’te 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak maça Murat Türkoğlu orta hakem olarak atandı. Türkoğlu’na ise Akın Karabacak ve İsmail Ertunç yardımcılık yapacak.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme