• Haberler
  • Gündem
  • 'Afyonspor'u Ayağa Kaldırmak İçin Ekibimle Göreve Hazırız'

'Afyonspor'u Ayağa Kaldırmak İçin Ekibimle Göreve Hazırız'

Afyonspor'un başkanlığı için adaylığını açıklayan iş insanı Mevlüt Akkuş, takımı ayağa kaldırmak için göreve hazır olduklarını belirtti. Akkuş, 'Gereken tüm adımları atmaya hazırız' dedi

Nesine 2. Lig’de mücadele eden, ancak aldığı sonuçlarla bu sezon ligde kalmak için çabalayacağı anlaşılan Afyonspor’da başkan adayı Mevlüt Akkuş, yeni bir açıklama yaptı.

İş insanı Mevlüt Akkuş, “Son dönemde Afyonspor’un yönetimsel sıkıntılarla boğuştuğunu, mali açıdan zor bir dönemden geçtiğini üzülerek gözlemlemekteyiz. Kulübümüz, köklü geçmişine ve zengin spor kültürüne rağmen, son zamanlarda yönetim boşluğu ve ilgisizlik nedeniyle büyük bir gerileme yaşamaktadır. Bu durum, Afyonspor’un geleceği adına ciddi bir endişe kaynağı olmuştur” dedi. 

“KULÜBÜN SAHİPSİZ BIRAKILMASI YARALAR AÇMAKTADIR”

Afyonspor’un sahipsiz bırakılmaması gerektiğini belirten Mevlüt Akkuş, “Afyonspor’un bu duruma gelmesinde, mevcut yönetimin sorumluluğunun büyük olduğunu düşünüyorum.

Özellikle Kulüp Başkanı Niyazi Ertaş ve diğer yetkililerin kulübümüzü bu zor durumda bırakmalarını ve kongre çağrılarımıza kayıtsız kalmalarını büyük bir üzüntüyle karşılıyorum. Afyonspor gibi büyük bir kulübün bu denli ilgisiz ve sahipsiz bırakılması, taraftarlarımızın ve camiamızın kalbinde derin yaralar açmaktadır” diye konuştu. 

“EKİBİMLE GÖREVE HAZIRIM”

Afyonspor Başkan Adayı Mevlüt Akkuş, açıklamasına şöyle devam etti:

“Seçim çağrılarımıza rağmen, kulüp yönetimi kulaklarını tıkamış, gerekli adımları atmaktan imtina etmiştir. Bu süreçte kulübümüz peş peşe mağlubiyetler alarak ligden düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır. Afyonspor’un bu denli sahipsiz bırakılması kabul edilemez.

Yönetim, kulübü ve taraftarları hiçe sayarak sorumluluklarından kaçınmaktadır. Başkan Niyazi Ertaş ve tüm yetkilileri acilen görevlerini yerine getirmeye kulübümüzü bu zor durumdan kurtaracak adımları atmaya davet ediyorum.

Afyonspor’u yeniden ayağa kaldırmak ve geleceğini garanti altına almak için ekibimle birlikte göreve hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Kulübümüzün mali yapısını düzeltmek, şeffaf ve sürdürülebilir bir yönetim anlayışını tesis etmek için gereken tüm adımları atmaya kararlıyız.

Afyonspor’u hak ettiği güçlü günlere geri döndürebilmek için tüm camiamızı ve taraftarlarımızı birlik olmaya ve kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyorum. Afyonspor, bu zor günleri geride bırakarak, yeniden başarılarla dolu bir geleceğe yelken açacaktır.”

Bakmadan Geçme