Afyonspor Trabzon hazırlıklarına başladı

Hes İlaç Afyonspor deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon FK maçının hazırlıklarına başladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 5. haftasında deplasmanda  1461 Trabzon FK’ya konuk olacak. Maçın hazırlıklarına başlayan Afyonspor, eksiksiz tam kadro antrenmana başladı. Rakibinin analizini yapan Afyonspor teknik heyeti Trabzon’un oynadığı 3 maçının da görüntülerini izledi. Rakibinin analizini oyuncularıyla paylaşacak olan teknik heyet toplantı yapacak ve hangi oyuncuya ne görev düşüyor onu tebliğ edecek. Savunmadaki oyuncu kime yönelecek, rakip kalecinin ne açığı varsa hücum oyuncuları ona çalışacak, orta saha nasıl boşluklar veriyorlarsa orta saha oyuncuları da o alanı doldurarak Trabzon karşısında galibiyeti getirecek tüm çalışmalar bu gafta yapılacak. Cumartesi saat 15.00’te başlayacak maç için Afyonspor’un Perşembe günü Afyonkarahisar’dan ayrılması planlanıyor.

1461 Trabzon FK, ilk maçında Weecoins Kırklarelispor ile deplasmanda 0-0 berabere kalırken ikinci hafta ise evinde konuk ettiği Zonguldak Kömürspor’u 2-0 mağlup etti. Üçüncü haftayı bay geçen Trabzon, geçtiğimiz hafta deplasmanda Esenler Erokspor’a 1-0 mağlup oldu.

Hes İlaç Afyonspor’un deplasmanda 1461 Trabzon FK’ya konuk olacağı maç 23 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te Ortahisar Yavuz Selim Stadyumu’nda başlayacak.

Bakmadan Geçme