Afyonspor Teknik Direktörü belli oldu

Hes İlaç Afyonspor yeni sezon için Teknik Direktör Tolga Şanbay ile anlaşma sağladı. 2023-24 futbol sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Hes İlaç Afyonspor, lige Teknik Direktör Tolga Şanbay ile başlayacak. Kulüpten yapılan açıklamada Hes İlaç Afyonspor Başkanı Erkan Çelik, Teknik Direktör Tolga Şanbay ile bir yıllık anlaşma sağladıklarını ifade etti. Şanbay’ın [&hellip]

Hes İlaç Afyonspor yeni sezon için Teknik Direktör Tolga Şanbay ile anlaşma sağladı.

2023-24 futbol sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Hes İlaç Afyonspor, lige Teknik Direktör Tolga Şanbay ile başlayacak. Kulüpten yapılan açıklamada Hes İlaç Afyonspor Başkanı Erkan Çelik, Teknik Direktör Tolga Şanbay ile bir yıllık anlaşma sağladıklarını ifade etti.

Şanbay’ın anlaşma sonrasında takıma yön vermesi ve takıma takviye yapılacak oyuncularla kısa sürede görüşerek isimlerin açıklaması bekleniyor.
Kulüp’ten açıklamada, “Kulübümüz, Teknik Direktör Tolga Şanbay ile bir yıllık anlaşma sağladı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, atılan imzaların nice başarılara vesile olmasını temenni ediyoruz. Camiamıza hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

Kulüp tesislerinden yapılan imza törenine Başkan Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve teknik adam Şanbay katıldı. >> Dilek Çetinkaya’nın Haberi

Bakmadan Geçme