• Haberler
  • Genel
  • Afyonspor Soma ile ligin son maçına çıkıyor

Afyonspor Soma ile ligin son maçına çıkıyor

Hes İlaç Afyonspor sezonun son maçına bugün çıkıyor. Somaspor ile oynayacağı maçta Afyonspor’un hiç bir iddiası yok. Soma’nın ise kazanması halinde Play-Off’lara katılma ihtimali düşük de olsa var betkom   TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor ligin 38. hafta (son hafta) maçına bugün Manisa’da çıkacak. Somaspor ile oynayacağı maçta Afyonspor’un hiç [&hellip]

Hes İlaç Afyonspor sezonun son maçına bugün çıkıyor. Somaspor ile oynayacağı maçta Afyonspor’un
hiç bir iddiası yok. Soma’nın ise kazanması halinde Play-Off’lara katılma ihtimali düşük de olsa var
betkom
 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor ligin 38. hafta (son hafta) maçına bugün Manisa’da çıkacak. Somaspor ile oynayacağı maçta Afyonspor’un hiç bir iddiası yok. Somaspor ise kazanması halinde Play-Off potasına girebilir.
ATAKAN, MERT VE EGE’YE VEDA EDİLDİ
Hes İlaç Afyonspor’da kiralık olarak forma giyen Atakan Üner, Mert Uygar Zeybek ve Ege Özkayımoğlu’nun sözleşmeleri sona erdi. Somaspor maçı kadrosuna alınmayan 3 isime Kulüp’ten yapılan açıklama ile teşekkür edildi. Afyonspor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüzde kiralık olarak forma giyen Atakan Üner’e, Mert Uygar Zeybek’e ve Ege Özkayımoğlu’na, verdikleri emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme