• Haberler
  • Genel
  • Afyonspor, Sivas maçının hazırlıklarına başladı

Afyonspor, Sivas maçının hazırlıklarına başladı

Hes İlaç Afyonspor, ligin 25. haftasında evinde konuk edeceği Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı   TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, deprem nedeniyle verilen arada 1 hafta izin yaptı. Daha sonra depremzedeler yararına Konyaspor ile özel maça çıkan Afyonspor, ikinci maçında da Belediye Bolvadin Termalspor ile karşılaştı. Yaptığı hazırlık maçlarından sonra [&hellip]

Hes İlaç Afyonspor, ligin 25. haftasında evinde konuk edeceği Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, deprem nedeniyle verilen arada 1 hafta izin yaptı. Daha sonra depremzedeler yararına Konyaspor ile özel maça çıkan Afyonspor, ikinci maçında da Belediye Bolvadin Termalspor ile karşılaştı. Yaptığı hazırlık maçlarından sonra 3 gün izin yapan Afyonspor, oynayacağı ligin 25. haftası maçı için çalışmalara başladı. Sivas Beldiyespor’u konuk edecek olan Afyonspor’da kadroda eksik bulunmuyor. Tüm oyuncularla çalışmalara başlayan Afyonspor, Sivas Belediyespor’u Kocatepe Spor Kompleksi’nde yer alan Zafer Stadyumu’nda 5 Mart Pazar günü saat 14.00’te ağırlayacak.
Afyonspor çalışmalarını galibiyet üzerine kuruyor. Takım içindeki çalışmalarında kanat çalışması, pas çalışması, şut çalışması ve top yumuşata çalışması yapan Afyonspor, maç günü stadyumun dolmasını bekliyor.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme