• Haberler
  • Spor
  • Afyonspor, Sincan'da Galibiyet İçin Savaşacak

Afyonspor, Sincan'da Galibiyet İçin Savaşacak

Sezon boyunca hanesine sadece 1 puan yazdıran Afyonspor, Sincan Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşacak.

Nesine 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Afyonspor, 19 Ekim 2024 tarihinde Sincan Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşacak. Bu kritik maç, Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda saat 15:00'te başlayacak. Afyonspor, ligde bu sezon zor günler geçiriyor ve yalnızca 1 puanla son sırada bulunuyor. Bu nedenle, Sincan karşısında alacakları bir galibiyet, büyük önem taşıyor.

Geçtiğimiz hafta yapılan 7’nci hafta maçlarında, Afyonspor Kulübü, 24 Erzincanspor’a 0-5 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Bu sonuç, takımın ligdeki hedeflerine ulaşması adına acil bir çıkış yolu bulması gerektiğini gösteriyor. Ayrıca, Kepez Spor, Isparta 32 Spor'u 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

Afyonspor, Sincan'da Galibiyet İçin Savaşacak

Puan durumunda, GMG Kastamonuspor ve Beykoz Anadolu Spor A.Ş., 16 puanla liderlik koltuğuna otururken, Batman Petrol Spor A.Ş. 15 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Afyonspor, bu hafta Sincan ile oynayacağı maçı kazanarak puanını artırmayı hedefliyor.

Ligdeki diğer maçlar arasında Altay - Karaköprü Belediye Spor, Kırklarelispor Futbol A.Ş. - Kepez Spor Futbol A.Ş., GMG Kastamonuspor - Sarıyer, Beykoz Anadolu Spor A.Ş. - Altınordu, 24 Erzincanspor - İnegölspor, Batman Petrol Spor A.Ş. - 1461 Trabzon FK, Isparta 32 Spor - İskenderunspor A.Ş. ve Fethiyespor - Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü SK yer alıyor. 

Bakmadan Geçme