Afyonspor Nereye Gidiyor?

Afyonspor’da göreve yeni gelen yönetim henüz lig ile ilgili bir adım atamamışken, takımın başına gelecek teknik ekip bile belli değilken Mor-Beyazlıların lige katılıp katılmayacağı merakla bekleniyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele etmesi beklenen Afyonspor’da hala devam eden sessizlik taraftarları endişeli bekleyişin içerisinden bir türlü çıkarmıyor.

Mor-Beyazlı camianın cevabını merakla beklediği soru şu: “1 Eylül’de ilk maçına Sarıyer karşısında çıkacak olan Afyonspor, lige katılmayacak mı, katılmayacak mı?”

Haber

Göreve gelen yönetimden beklenen adımlardan hiç biri atılamazken teknik heyetin ve oyuncuların belli olmaması da en büyük sıkıntıların başında geliyor. Yönetimin sessiz oluşu, taraftarı karamsarlığa itiyor. Önceki sezonlarda da takım lige geç başlamış olsa da yaşanan kısa hazırlık dönemleri takımın sezon sonu ligde kalmasına yetmişti.

Haber

Bu sezon yaşanan geç kalınmışlık, Afyonspor için hezimet anlamına gelebilir.

Önceki dönemlerde kamuoyu ve protokol üzerinde büyük baskı kurmaları ile isimlerinden söz ettiren taraftar grupları da bu kez sessizliğe bürünmüş durumdalar. Kısa zaman öncesinde “Şampiyonluk” söze veren hiçbir kesimden gerekli destek sağlanamamışken taraftar gruplarında yaşanan sessizlik de değişik şekillerde yorumlanmaya başlandı.

Afyonspor’un hem kulüp, hem takım, hem taraftar olarak nereye sürükleneceği merakla izleniyor.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme