Afyonspor Kulübü’nde Yeni Yönetim Belli Oldu

Afyonspor Kulübü Genel Kurulu, AFBEL Otel’de gerçekleşti. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Afyonspor Yönetim Kurulu

Asıl Üyeler

1 Niyazi Ertaş

2 Murat Fethi Somuncu

3 Fatih Ekşioğlu

4 Şakir Karakol

5 Oğuzhan Çelik

6 Emin Fidan

7 Muhammet Zakir Durmuş

Yedek Üyeler

1 İhsan Özer

2 Burak Onur

3 Yıldırım Özcan

4 Enes Alparslan Tuncay

5 Ali Selım Orhan

6 Murat Öztaylan

7 Ethem Karahan

Denetim Kurulu

Asil Üyeler

1 Bekir Çarkacı

2 Mustafa Şükrü Genelioğlu

3 Muzaffer Onur

Yedek Üyeler

1 Yılmaz Angım

2 Hasan Hüseyin Bayaman

3 Ali Selim Orhan

Balotaj Kurulu

Asil Üyeler

1 Nadir Güzbey

2 Onur Ballıpınar

Yedek Üyeler

1 Metin Pancar

2 Engin Gökdemir

Haber

“SAHAYA ÇIKAMAYACAK BİR KULÜP DEVRALDIK”

Afyonspor Seçimli Olağanüstü Kongresinde konuşan Afyonspor Başkanı Nadir Güzbey,  “Kulüpten para çalınmış, kulüp dolandırılmış. Sahaya çıkamayacak bir kulüp devraldık. Düşme potasında bir takım devraldık. Banka hesaplarımıza haciz gelmişti, adım atamıyorduk. 56 milyon TL’lik bir borçla karşılaştık. Kasada olması gereken paralar yok. Sahtekarlıklar ve dolandırıcılıklar var” dedi.

Güzbey, konuşmasına şöyle devam etti:

“Afyonspor’u iş bilmez, beceriksiz, ticari ahlaktan yoksun kişiler yönetmiş. Ahlaksızca Afyonspor’un önüne yazdığın şirketin isminin bedelini alacağız. Bugün milat, bu milattan sonra çok şey değişecek. Ligin başlamasına 30 gün kaldı, büyük sıkıntılar var. Gece 1.5’a kadar Burcu Hanım’ın ekibi bir şeyler yapmaya gayret sarf ediyor. Çok şükür böyle bir belediye var. Umarım söylenenler samimi bir şekilde yerine gelir ve Afyonspor sıkıntılardan kurtulur.”

Haber

“BU KULÜP AFYONLULARIN MALIDIR”

Güzbey, “İstanbul’dan gelen bir aday grubu, Afyon’a verdiği taahhütle tüm borçları 20 günde ödeyeceklerini söylediler. 2 gün içinde personel borçlarını ödeyeceğiz dediler. Ancak imzalarını atan kişilerden 15 gündür ses yok. Afyonspor’u sokaktan geçenlere teslim edemeyiz. Bu kulüp Afyonluların malıdır. Şehrin Belediye Başkanının ve Valisinin onaylamadığı hiç kimseye bu genel kurulun onay vereceğini sanmıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber

ERTAŞ, GÖREVİ DEVRALDI AMA…

Afyonspor’un kongresinde divan başkanlığı görevine seçilen Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, kendini kulübün başkanı olarak buldu. Ertaş, siyasi parti görevinin olduğunu hatırlatsa da Başkanlık’tan çekilmedi. Kulübün eski başkanı Nadir Güzbey, “Niyazi Başkanımız çekilmek istedi ama bu da önemli bir görev” dedi.

Yeni Başkan Ertaş, takımı bir üst lige çıkarmak için gayret gösterecek.

Haber

Bakmadan Geçme