• Haberler
  • Genel
  • Afyonspor Konya ile depremzedeler için karşılaşacak

Afyonspor Konya ile depremzedeler için karşılaşacak

Hes İlaç Afyonspor, Arabam.com Konyaspor ile oynayacağı özel maç için sbilet satışları PASSO'da devam ediyor   TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, Spor Toto Süper Lig Arabam.com Konyaspor ile bugün özel bir maç yapacak. Bugün saat 15.00’te Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak maç için sahaya çıkacak olan ekipler, maçın bilet gelirlerini [&hellip]

Hes İlaç Afyonspor, Arabam.com Konyaspor ile oynayacağı özel maç için sbilet satışları PASSO’da devam ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, Spor Toto Süper Lig Arabam.com Konyaspor ile bugün özel bir maç yapacak. Bugün saat 15.00’te Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak maç için sahaya çıkacak olan ekipler, maçın bilet gelirlerini depremzedelere bağışlayacak. Dün son çalışmasını gerçekleştiren Afyonspor, saat 14.00 itibari ile tesislerden hareket ederek Konya’ya ulaştı.
Afyonspor’dan yapılan açıklamada, “Arabam.com Konyaspor ile oynayacağımız ve bilet geliri depremzedelere bağışlanacak dostluk maçı için teknik heyet ve futbolcularımız yola çıktı. Haydi sen de PASSO’dan sanal bilet alarak afetzedelere destek ol” ifadelerine yer verildi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme