• Haberler
  • Afyonspor - Isparta 32 Spor Maçında İlk Yarı Sona Erdi

Afyonspor - Isparta 32 Spor Maçında İlk Yarı Sona Erdi

Nesine 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Afyonspor ve Isparta 32 Spor maçının ilk yarısı sona erdi.

Nesine 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Afyonspor, ligde 16'ncı sırada yer alan Isparta 32 Spor ile Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki Zafer Stadyumu'nda oynadığı maçta ilk yarıyı 2 - 2 beraber tamamladı.

HAKEME CEVAP 30 SANİYE SONRA GELDİ

10'uncu dakikada 10 numaralı formasıyla atağa çıkan Afyonspor'lu Mustafa Erkasap ceza sahası içinde düşürülmesine rağmen hakem penaltı vermedi ve sadece 30 saniye sonra Emir Aktürk'ün golü ile Afyonspor skoru 1 - 0 yaptı.

RECEP KALEDE TAM BİR KAYA

29'uncu dakikada kaleci Recep Tayyip Kaya, önce penaltıyı çıkardı ve sonrasında gelen mutlak golü engelledi. İlk yarı içerisinde de bir çok başarılı kurtarış yaptı.

ÇEKİŞMELİ GEÇEN MAÇTA GOLLER PEŞ PEŞE

Maçın 31'inci dakikasında Isparta 32 Spor'lu Vedat Bora ceza sahasının sol köşesinden çektiği şut ile Afyonspor kalesinde beraberlik golünü gördü. Sadece 3 dakika sonra maçın 34'üncü dakikasında kontra atağa çıkan Afyonspor'lu Hüseyin Şahin skoru 2 - 1 yaptı. Dakikalar 40'ı gösterdiğinde Isparta 32 Spor, Caner Koca'nın golüyle tekrar beraberliği yakaladı.

FATİH ŞEN TAKIMA ALIŞTI

Geçen hafta Kepez Spor karşısında Afyonspor ile ilk maçına çıkan Fatih hoca farklı skor ile mağlup olmuştu. Afyonspor maçın ilk yarısında hem dikkatli hemde baskılı oynadı.

Afyonspor - Isparta 32 Spor Maçında İlk Yarı Sona Erdi

Bakmadan Geçme