Afyonspor galibiyet için çalışıyor

Hes İlaç Afyonspor, hafta sonu evinde konuk edeceği Anagold 24Erzincanspor’u mağlup etmek için çalışmalarını sürdürüyor   TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 13. haftasında Afyonkarahisar Zafer Stadyumu’nda Anagold 24Erzincanspor’u ağırlayacak. Maç için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Afyonsporlu futbolcular, haftanın ilk antrenmanında rejenerasyon antrenmanı yaptı. Ayak tenisi ile antrenman yapan [&hellip]

Hes İlaç Afyonspor, hafta sonu evinde konuk edeceği Anagold 24Erzincanspor’u mağlup etmek için çalışmalarını sürdürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 13. haftasında Afyonkarahisar Zafer Stadyumu’nda Anagold 24Erzincanspor’u ağırlayacak.
Maç için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Afyonsporlu futbolcular, haftanın ilk antrenmanında rejenerasyon antrenmanı yaptı. Ayak tenisi ile antrenman yapan Afyonspor, eğlenceli bir gün geçirdi. Antrenmanda topu yere düşürmemek için çaba harcayan futbolcular, ayakları ile oynadıkları tenisten oldukça keyif aldı.
Son 2 maçını kazanarak tekrar çıkış yakalayan Afyonspor, evinde konuk edeceği Erzincan maçında seyircisinden destek bekliyor. Rakibi Erzincanspor ile arasında 1 puan fark olan Afyonspor kazanarak üst sıralara tırmanışını sürdürmek istiyor.
Erzincanspor ise Afyonspor’u mağlup edecek puanını 21’e yükseltmenin hesapları içerisinde.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme