• Haberler
  • Spor
  • Afyonspor'da Hüsran: 8 Haftada Sadece 1 Puan

Afyonspor'da Hüsran: 8 Haftada Sadece 1 Puan

Nesine 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Afyonspor sezon başından bu yana 7 maçta mağlup oldu, 1 maçta ise berabere kaldı ve yalnızca 1 puan toplayabildi.

Nesine 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 8’inci hafta maçları tamamlandı. Afyonspor Kulübü deplasmanda Sincan Belediyesi Ankaraspor’a 2-1 yenilerek sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

19 Ekim’de oynanan maçta Sincan Belediyesi Ankaraspor, Afyonspor karşısında 2-1’lik galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Afyonspor, ligin alt sıralarında kalmaya devam etti ve 8 haftada yalnızca 1 puan toplayabildi.

Altay sahasında Karaköprü Belediye Spor’a 2-1 yenilirken, Kırklarelispor Futbol A.Ş. Kepez Spor Futbol A.Ş.’yi 2-0 mağlup etti. GMG Kastamonuspor ve Sarıyer ise 1-1 berabere kaldı. Altınordu,

Beykoz Anadolu Spor A.Ş.’yi deplasmanda 3-1 yendi.

24Erzincanspor evinde İnegölspor’u 2-1 yenerek üst sıralardaki iddiasını sürdürdü. Batman Petrol Spor A.Ş., 1461 Trabzon FK’yı 1-0 mağlup ederek zirve yarışına devam etti. Isparta 32 Spor ile İskenderunspor A.Ş. golsüz berabere kaldı. Fethiyespor ise sahasında Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü SK’ya 2-1 mağlup oldu.

8’İNCİ HAFTA MAÇ SONUÇLARINA GÖRE PUAN DURUMU

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta 8. hafta maçlarının ardından oluşan puan durumu ise şöyle:
Liderlik yarışında Batman Petrol Spor A.Ş. ve Altınordu, 18’er puanla ilk iki sırayı paylaşıyor. Üçüncü sırada 24Erzincanspor 17 puanla yer alırken, GMG Kastamonuspor da aynı puanla dördüncü sırada bulunuyor. İlk beşin son sırasında ise 16 puanla Sarıyer yer alıyor.

Afyonspor, 8 hafta sonunda topladığı 1 puanla son sırada bulunuyor. Sincan Belediyesi Ankaraspor, Karaköprü Belediye Spor ve Altay ise 5’er puanla ligin alt sıralarında mücadele eden diğer takımlar.

9’UNCU HAFTA MAÇ PROGRAMI

Nesine 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 9’uncu hafta maçları 26 ve 27 Ekim tarihlerinde oynanacak. Hafta, 26 Ekim Cumartesi günü saat 14:30’da başlayacak 1461 Trabzon FK - Altay karşılaşması ile start alacak. Aynı gün saat 15:00’te Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü SK, lider Batman Petrol Spor A.Ş.’yi konuk edecek. 

Kepez Spor Futbol A.Ş., sahasında 24Erzincanspor’u ağırlarken, İskenderunspor A.Ş. evinde Karaköprü Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. Saat 15:30’da Sarıyer, Beykoz Anadolu Spor A.Ş.’yi ağırlarken, Altınordu evinde Fethiyespor’u konuk edecek. Aynı saatte İnegölspor, Sincan Belediyesi Ankaraspor’u misafir edecek.

Afyonspor Kulübü, 26 Ekim Cumartesi akşamı saat 19:00’da GMG Kastamonuspor’u Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulunan Zafer Stadyumu’nda ağırlayacak. 

9’uncu hafta programı, 27 Ekim Pazar günü saat 15:00’te oynanacak Isparta 32 Spor - Kırklarelispor Futbol A.Ş. maçı ile tamamlanacak.

Bakmadan Geçme