Afyonspor'da Bugün Maç Günü

Afyonspor bugün saat:19:00'da Afyonkarahisar Zafer Stadyumunda İnegölspor ile karşı karşıya geliyor.

TFF 2. Lig'de mücadele eden Afyonspor ile İnegölspor bugün saat 19.00’da Afyonkarahisar Zafer Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Afyonspor ve İnegölspor’un sahaya çıkaracağı ilk 11’leri, maçın başlamasından yaklaşık bir saat kala belli olacak.

İnegöl Spor Teknik Direktörü Sinan Yücer, Afyonspor maçı öncesi verdiği röportajda "Hafta sonu sahamızda ağırladığımız Sarıyer maçından 1 puan aldık ama benim için 1 puandan daha önemlisi daha disiplinli oynadık, daha iyi mücadele ettik ve takım olarak daha iyi görüntü verdik. Sarıyer ligin güçlü takımlarından bir tanesi ama taktik disipline de uyum sağladık. Bu beni daha çok memnun etti. Bu mücadele bana ilerisi için ümit verdi” dedi.


"AFYON MAÇI ZOR GEÇECEK"


İnegöl Spor Teknik Direktörü Sinan Yücer, Afyon maçının da Sarıyer maçı kadar zor geçeceğini ifade ederek şunları söyledi:

"Şimdi Afyonspor ile oynayacağız. İnanın en az Sarıyer maçı kadar zor geçecek bir maç. Çünkü geçen sezon ben Afyonspor’u çalıştırdım. Orada büyük maddi problemler var ama bir takım birlikteliği yaşıyorlar. Kendilerine gelen fırsatı iyi değerlendirmek istiyorlar. Uzun zamandır bir arada oynama alışkanlığı edinmiş genç, dinamik, çok koşan, rakibi bozan, mücadeleci bir  rakiple oynayacağız. Biz Sarıyer maçı gibi çok ciddi hazırlanıyoruz. Çünkü zor bir maç bizi bekliyor. Ama ben bir oyun gücümüzün zaman içerisinde oluşacağını düşünüyorum. İyi oynayarak, iyi mücadele ederek sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Sarıyer maçında 2 oyuncumuz sakatlandı. Ne yazık ki kaptanlarımızdan Uğur Utlu’nun kolu kırıldı. Yaklaşık 1 ay aramızda olamayacak. İsmail Kayalı’nın da iç yan bağlarında esneme oldu. 2 oyuncumuzdan yoksun maça çıkacağız. Gerçektende üzüldük. Çok geniş bir kadromuz yok. 2 oyuncu eksikliği bizim için önemli. Ama yapacak bir şey yok. Futbolda bunlar var.  Kalan oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz.” 

Bakmadan Geçme