Afyonspor bugün yola çıkıyor

Hes İlaç Afyonspor, ligin 26. haftasında karşılaşacağı rakibi Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını yaptığı son antrenman ile tamamladı. Bugün yol çıkacak olan Afyonspor, Diyarbakır’da bir antrenman daha yapacak   TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 26. haftasında Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faaliyetler’e konuk olacak. 11 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te [&hellip]

Hes İlaç Afyonspor, ligin 26. haftasında karşılaşacağı rakibi Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını yaptığı son antrenman ile tamamladı. Bugün yol çıkacak olan Afyonspor, Diyarbakır’da bir antrenman daha yapacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 26. haftasında Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faaliyetler’e konuk olacak. 11 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak olan maç için hazırlıklarını tamamlayan Afyonspor, bugün yola çıkacak. Diyarbakır’da ter idmanı yapacak olan Afyonspor, maçtan galip olarak ayrılmak için tüm imkanları kullanmanın peşinde.
Afyon’da yaptığı son antrenmanda ısınma, koşu hareketleri başlayan Afyonspor, top çalma, şut gibi çalışmalar sonrasında beyaz sarı kırmızı grup olmak üzere 3’e ayrıldı ve yarışma yaptı. Beyaz yelekli grup en fazla golünü atarak yarımayı birinci tamamladı.
Amed Sportif Faaliyetler, son maçında olaylı Bursaspor deplasmanında 2-1 mağlup oldu. Bu hafta evinde oynayacağı maçta ise seyircisiz oynayacak olan Amed, zirveden uzaklaşmak istemiyor.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme