Afyonspor bugün yola çıkacak

Hes İlaç Afyonspor, Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağı maç için bugün yola çıkarak Adana’ya ulaşacak. Adana’da bir ya da iki çalışma yapacak olan Afyonspor, maç günü Mersin’n Tarsus ilçesine geçecek   TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 10. haftasında Mersin ekibi Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmadan önce [&hellip]

Hes İlaç Afyonspor, Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağı maç için bugün yola çıkarak Adana’ya ulaşacak. Adana’da bir ya da iki çalışma yapacak olan Afyonspor, maç günü Mersin’n Tarsus ilçesine geçecek

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 10. haftasında Mersin ekibi Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmadan önce çalışmalarını sürdüren Afyonspor, dün yaptığı son çalışma ile Afyon etabını tamamladı. Bugün sabah 9.00’da Afyonkarahisar’dan hareket ederek Adana’ya gidecek olan Afyonspor, Adana’da bir ya da iki çalışma yaparak Cumartesi günü oynayacağı Tarsus maçı için ilçeye hareket edecek.
Afyonspor, Cumartesi günü saat 19.00’da Tarsus İlçe Staydyumu’nda karşılamayı oynayacak.
TFF tarafından maça orta hakem olarak Ömer Tolga Güldibi atandı. Güldibi’ye ise Mert Baykal ve Sabri Öğe yardımcılık yapacak.
Maçtan 3 puanla ayrılmak isteyen Afyonspor, hem kötü gidişe dur demek istiyor hem de zirve mücadelesine yeniden girmek istiyor.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme