Afyonspor Sahaya Çıkıyor Ama Hocasız

Afyonspor yarın Sarıyer'e konuk olacak. TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta oynanacak maçlar arasında yer alan Afyonspor ve Sarıyer maçı saat ve tarih olarak sezonun açılış maçı olacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Afyonspor, ligin ilk maçında yarın Sarıyer'e konuk olacak. Ligin hazırlıklarına kısa süre önce başlayan Afyonspor, maça kadro yetiştirme hazırlıklarını altyapı destekli tamamladı. Federasyon kayıtlarına göre hali hazırda kadrosunda 10 futbolcu bulunan Afyonspor, altyapıdan çıkarttığı oyuncularla maça çıkacak. Söz verenlerin sözlerini yerine getirmemesi üzerine yönetim görüşüp prensipte anlaştığı hocaları göreve getirmezken, 3 ayrı şekilde hoca ile görüştü. Ligde kalmak için, orta sıralarda ligi bitirmek için, gelen oyunculara göre olmak üzere hocalarla görüşmelerini tamamlayan yönetim verilen sözlerin yerine gelmediği için hocaları göreve başlatmadı.

Afyonspor Sahaya Çıkıyor Ama Hocasız

 

Geçtiğimiz senelerden gelen borçla mücadele konusunda da yönetim borcu ödeyerek transfer tahtasını açmak için elinden geleni yapıyor. Takım altyapı oyuncularıyla Sarıyer maçına çıkacak fakat, teknik sorumlusu olmadan İstanbul'a yola çıktı. 

Afyonspor Sahaya Çıkıyor Ama Hocasız

Bugün hazırlıklarını tamamlayan Afyonspor yarın maç için saat 14.30'da tesislerden ayrılarak karayolu ile İstanbul'a hareket edecek. Maç Cumartesi saat 17.00'de Sarıyer ev sahipliğinde oynanacak. 

Bakmadan Geçme