'Afyonspor Bizimdir, Afyonlularındır'

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Sevim, haftalık değerlendirme toplantısında Afyonspor konusunun sorulması üzerine 'Afyonspor bizimdir' dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Sevim, haftalık değerlendirme toplantısında Afyonspor ile ilgili soruya yanıt verdi. Sevim, “Afyonspor konusunda destek verirsek ekmeğini yağ sürer miyiz diye bir kasaba siyaseti asla gütmeyiz.

Öncelikle bunu belirtmek isterim. Ancak CHP'li Belediye Başkanı seçimden evvel vermiş olduğu demeçlerinde Afyonkarahisar'ı beş yıl içinde Süper Lig’e çıkaracağını taahhüt etmişti. Biz şu an izlemekle yetiniyoruz. Geçtiğimiz haftada bununla ilgili zannedersem bir basın açıklaması vardı. Yakın zamanda Sportif AŞ'ye devredilecek ve bununla birlikte gerekirse Bal Ligi'nden bir takım satın alınacak diye.

'Afyonspor Bizimdir, Afyonlularındır'

Biz de tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz gibi heyecanla  Afyonspor'un yeniden canlanmasını dört gözle bekliyoruz, umut ediyoruz. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi. 

Sevim, Afyonspor için kurulması planlanan Sportif A.Ş.’ye destek olup olmayacakları sorusuna ise “Bu konuyu teşkilatlarımızla, il başkanımızla, milletvekillerimizle birlikte değerlendirmek isteriz.

Ancak şunu özellikle altına çizmek istiyorum. Afyon spor bizimdir, afyonlularındır. Tüm afyonlar gibi biz de hemşehrilerimizle birlikte gereğini yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme