Afyonspor'a Sezonun İlk Cezası Geldi

Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Afyonspor, 1 maçta 6 sarı kart görülmesi ve sahada ambulans olmaması nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Afyonspor'un cezaları kesinleşti.

Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Afyonspor, ligin 3. haftasında evinde konuk ettiği İnegölspor maçında 6 oyuncusunun sarı kart görmesiyle birlikte takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle, ayrıca maç sırasında sahada ambulans bulundurmadığı gerekçeleri ile PFDK'ya sevk edilmişti. PFDK 19 Eylül 2024 tarihli toplantısında kararlarını verdi. 

6 SARI KARTA 9 BİN 450 LİRA CEZA GELDİ

PFDK'nın 6 sarı kart oyuncuya verdiği karar şu şekilde: 

"Afyonspor Kulübünün, 15.09.2024 tarihinde oynanan Afyonspor Kulübü-İnegölspor Nesine 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 9.450.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi."  

AMBULANS YOKLUĞUNA İHTAR

Sahada maç sırasında ambulans bulundurmamaya da PFDK'dan ise "Aynı müsabakada Afyonspor Kulübünün, statüde belirtilen zaman diliminde tam teşekküllü bir ambulans aracının stadyumda hazır bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verildi." açıklaması yapıldı.

Bakmadan Geçme