Afyonspor 1 puana uzatmalarda kavuştu

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor ligin 2. haftasında konuk ettiği Kırşehir Futbol Kulübü ile 1-1 beraberi kaldı. Maçın hakemi verdiği kararlarla iki takım tarafından da tepki alırken yönetimi baştan sona yanlış kararlarla geçti. Kırşehir’in golünü maçın ilk yarısında 23’üncü dakikada Ceren Talha atarken, Afyonspor’un golünü ise 90+4’üncü dakikada Ergin Keleş [&hellip]

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor ligin 2. haftasında konuk ettiği Kırşehir Futbol Kulübü ile 1-1 beraberi kaldı. Maçın hakemi verdiği kararlarla iki takım tarafından da tepki alırken yönetimi baştan sona yanlış kararlarla geçti. Kırşehir’in golünü maçın ilk yarısında 23’üncü dakikada Ceren Talha atarken, Afyonspor’un golünü ise 90+4’üncü dakikada Ergin Keleş kaydetti. Hakemin aydınlatma ve duraklamalar için verdiği uzatmalar Afyonspor’un skorda eşitliği sağlamasına yaradı.
Sezon başında yaşanan bir çok sorunun ardından ilk hafta maçına eksik kadro ile çıkan Afyonspor’da 2. haftada da eksikler göze çarptı. “Bir çok eksiği bulunan Afyonspor, takım haline kendini geliştirmeye mahkum” olarak yorumlandı.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme