AFYONMADEF 3 yaşında – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlılar'ın en geniş hemşehri kitlesine hitap eden sivil toplum örgütü Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu 3. kuruluş yıldönümünde İstanbul DSİ Bölge Müdürlüğü tesislerinde kahvaltılı genel kurul toplantısı düzenledi AFYONMADEF Genel Kuruluna Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koçak, İşadamlarımız Hulisi Gürsoy, Mehmet Koca, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali [&hellip]

AFYONMADEF 3 yaşında

Afyonkarahisarlılar’ın en geniş hemşehri kitlesine hitap eden sivil toplum örgütü Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu 3. kuruluş yıldönümünde İstanbul DSİ Bölge Müdürlüğü tesislerinde kahvaltılı genel kurul toplantısı düzenledi

AFYONMADEF Genel Kuruluna Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koçak, İşadamlarımız Hulisi Gürsoy, Mehmet Koca, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, İBB Satınalma Müdürü Halil İbrahim Perçinkaya, İBB Katı Atık Yönetim Müdürü Türker Eroğlu ve federasyon üyesi derneklerin başkanları ile federasyon delegeleri katıldılar.
AFYONMADEF Federasyon Başkanı İlyas Seçen yaptığı konuşmada; “Afyonmadef, İstanbul, Bursa ve Kocaeli’ deki Afyonkarahisarlı dernekleri bir araya getirerek hemşehrilerimiz arasındaki güç birliğini perçinlemiştir. Bugün federasyonumuzun kuruluşunun 3. yılındayız. Bu 3 yıl içerisinde ülkemiz nüfusunun yaklaşık dörtte birini barındıran Marmara Bölgesinde festivallere, fuarlara, şenliklere katılarak Afyonkarahisarımızın kültürel, sosyal ve ekonomik değerlerini tanıttık. Bununla da yetinmedik. Ülkemizin sadece Afyonkarahisar’dan ibaret olmadığı düşüncesiyle diğer illerin sivil toplum örgütleriyle de şehrimiz ve bölgemiz başta olmak üzere ülkemizin değişik sorunlarına çözüm arayışına girdik. İlk olarak Egeliler Birliği derneğinde bölgemizin tanıtımı ve sorunları için güç birliğine katıldık ve faaliyetlerimizle de İstanbul’da Egelilerin sesini duyurduk. Daha sonra Rize’den Antalya’ya, Tekirdağ’dan Van’a İstanbul’daki 81 ilin vakıf ve federasyonlarıyla bir araya gelerek ülkemizin birliğine, dayanışmasına büyük katkı sunacağına inandığımız, Yedi Renk Tek Yürek Platformunu kurduk” dedi.
AFYONMADEF Federasyon Başkanı İlyas Seçen sözlerini şöyle sürdürdü:
“Hemşehri dernekleri olarak var gücümüzle birlik ve beraberliğimiz için çaba sarfetmekteyiz. Ancak Afyonkarahisarlıların tam bir güç birliğini sağlaması ve Afyonkarahisar lobisinin oluşması; sivil toplum örgütleri, bürokratlarımız, işadamlarımız ve siyasetçilerimizle dayanışmamız halinde sağlanabilir. Diğer iller özellikle Doğu ve Karadeniz illeri bu birlikteliği sağlamış durumdalar. Bizler de Afyonkarahisarlılar ve Egeliler olarak Türkiye’de söz sahibi olmak istiyorsak, bürokratımızın, siyasetçimizin, İş adamlarımızın daha iyi yerlerde ve daha etkili konumda bizleri temsil etmesini istiyorsak mutlaka bu birlikteliği sağlamamız gerekiyor. Bizler federasyon olarak her zaman siyasetçilerimizle, işadamlarımızla ve bürokratlarımızla omuz omuza yürümeye hazırız. 7 gün 24 saat tüm hemşehrilerimizin emrindeyiz.”
AFYONMADEF’in yapılan 2. Olağan Genel Kurulunda İlyas Seçen yeniden Federasyon Başkanlığı’na seçildi. Genel kurul neticesinde yönetim, denetleme, disiplin ve komisyon teşkilatı şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu: İlyas SEÇEN AFYONMADEF Federasyon Başkanı, Numan Benek Genel Sekreter (Darıca-Gebze Afyonlular Der.Bşk.), Recep Tekeş Genel Muhasip- İstanbul Valiliği İç Denetçi- (03DİYAD Der.), Ercan KÖSEER Başkan Yrd. (Bolvadin Çalışma Platformu Der.Bşk.), Salih Boyracı Başkan Yrd. (B.Çekmece Afyonlular Der.Bşk.), Mustafa Akyol Başkan Yrd. (Çobanözü Dernek Bşk.), Ömür Gülvseven Başkan Yrd. (Pendik Afyonlular Der.Bşk.), Recep Yıldırım Başkan Yrd. (Bursa Afyonlular Der.Bşk.), Mustafa Kaykal Başkan Yrd. (Dinarlılar Dernek Bşk.), Levent Işık Başkan Yrd. (İstanbul Afyonlular Der.Bşk.), Salih Uzun Başkan Yrd. Üsküdar Bld. Destek Hizm.Md., Mehmet Çaylak Yön.Kur.Üyesi (Bağcılar Afyonlular Der.Bşk.), Savaş Uyar Yön.Kur.Üyesi- (03 DİYAD Der.Bşk.), Yusuf Pamuk Yön.Kur.Üyesi (Kocaeli Afyonlular Der.Bşk.), Metin Söylemez Denetleme Kurulu Bşk., Süleyman Nacak Disiplin Kurulu Bşk., H. İbrahim Perçinkaya Afyonkarahisarlı Bürokrat ve İşadamlarıyla Koordinasyon Komisyon Bşk., Türker Eroğlu Diğer Sivil Toplum Örgütleriyle Koordinasyon Komisyonu Bşk., Ali Rıza Şenbabaoğlu Yerel Yönetimlerle Koordinasyon Bşk. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme