• Haberler
  • Genel
  • Afyonluların çalışkanlığını müşahade ettim – Kocatepe Gazetesi

Afyonluların çalışkanlığını müşahade ettim – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisarlıların çalışkanlıklarını müşahade ettiğini belirtti Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Tema Vakfı Temsilcisi Önder Çelik ve İlçe Temsilcileri, Ziraat Bankası Marmara Bölge Koordinatörü Ali İhsan Türkmen, Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Müdürü Davut Mülayim ve Şube Müdürleri, Afyon Kocatepe Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Kaya, İl Genel Meclisi [&hellip]

Afyonluların çalışkanlığını müşahade ettim

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisarlıların çalışkanlıklarını müşahade ettiğini belirtti

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Tema Vakfı Temsilcisi Önder Çelik ve İlçe Temsilcileri, Ziraat Bankası Marmara Bölge Koordinatörü Ali İhsan Türkmen, Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Müdürü Davut Mülayim ve Şube Müdürleri, Afyon Kocatepe Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Kaya, İl Genel Meclisi MHP Grup Üyeleri, Afyon Güral Otel Turizm Koordinatörü Kamil Berk ve Bayatlı Şair Mehmet Yiğit’in hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti.
MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SADIK
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar halkının sıcakkanlılığını, misafirperverliğini ve yakın ilgisini müşahede ettiğini söyledi. Afyonkarahisar’daki bu durumun kendisini ziyadesiyle sevindirdiğini dile getiren Güner, Afyonkarahisar’daki değerlerin kayba uğramadığını, milleti millet yapan bu değerlerin unutulmayacağına inandığını söyledi. Vali Güner, Afyonkarahisar’ın milli ve manevi değerlere bağlı kaldığı sürece ve birlik, beraberlik ve kardeşlik çerçevesi içerisinde üreten bir şehir olduğuna inandığını vurguladı.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme