• Haberler
  • Genel
  • 'Afyon'luları Kadın Kültür Kafe Marketten alışverişe davet ediyorum'

'Afyon'luları Kadın Kültür Kafe Marketten alışverişe davet ediyorum'

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, tüm Afyonkarahisarlıları Park Afyon AVM'deki Kadın Kültür Kafe Market'ten alış veriş yapmaya davet etti. Taytak, Vali Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek'e de emeklerinden dolayıteşekkür etti   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Park Afyon AVM'de hizmete giren Kadın Kültür Kafe Market'i ziyaret ederek alış veriş [&hellip]

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, tüm Afyonkarahisarlıları Park Afyon AVM’deki Kadın Kültür Kafe Market’ten alış veriş yapmaya davet etti. Taytak, Vali Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek’e de emeklerinden dolayıteşekkür etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Park Afyon AVM’de hizmete giren Kadın Kültür Kafe Market’i ziyaret ederek alış veriş yaptı.
TAYTAK YERİNDE İNCELEDİ
Vali Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek’in desteğiyle Afyonkarahisar’ın ilçelerinde kurulan Kadın Kültür Evleri’nin ürettiği ürünler, Kadın Kültür Kafe Market’inde satışa sunulmaya başladı. MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Başkan Yardımcıları Ahmet Kahveci ve Doğan Şimşek ile beraber Kadın Kültür Kafe Market’i ziyaret ettiler. Taytak ve beraberindekiler, Park Afyon AVM’nin 2. katında hizmete giren Kadın Kültür Kafe Market’i hem inceledikten sonra alışveriş yaparak destek oldular.
VALİ ÇİÇEK AFYON
İÇİN BİR ŞANS
Vali Gökmen Çiçek ile markette telefonla konuşan Mehmet Taytak, sözkonusu hizmeti şehre kazandırdığı için Vali Çiçek’e teşekkür edrekTaytak, “Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek ilimiz için bir şanstır.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme