• Haberler
  • Genel
  • Afyonlulara özel kampanya – Kocatepe Gazetesi

Afyonlulara özel kampanya – Kocatepe Gazetesi

2014 yılı başında Renault Mais Yetkili Satıcısı ve Dacia Yetkili Satıcısı olarak Afyonkarahisarlılara hizmet vermeye başlayan Demireller Otomotiv, geçtiğimiz aydan itibaren yeni plazasında Renault ve Dacia Yetkili Servisi olarak da müşterilerine hizmet sunuyor 1988 yılından itibaren Massey Ferguson Bölge Bayisi ve servisiyle Afyonkarahisar’da 27 yıldır hizmet veren Demireller Otomotiv, 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren Renault [&hellip]

Afyonlulara özel kampanya

2014 yılı başında Renault Mais Yetkili Satıcısı ve Dacia Yetkili Satıcısı olarak Afyonkarahisarlılara hizmet vermeye başlayan Demireller Otomotiv, geçtiğimiz aydan itibaren yeni plazasında Renault ve Dacia Yetkili Servisi olarak da müşterilerine hizmet sunuyor

1988 yılından itibaren Massey Ferguson Bölge Bayisi ve servisiyle Afyonkarahisar’da 27 yıldır hizmet veren Demireller Otomotiv, 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren Renault Mais Yetkili Satıcısı ve Dacia Yetkili Satıcısı olarak da müşterilerine hizmet vermeye başladı. Demireller’in yeni plazası geçtiğimiz ay tamamlandı. Sahipata Mahallesi PTT yanında Renault Mais Yetkili Satıcısı ve Dacia Yetkili Satıcısı hizmetlerinin yanı sıra, Renault ve Dacia Yetkili Servisi hizmetleri de aynı noktada veriliyor. 6500 metrekare alana kurulu olan işletmede, satış hizmetlerinin yanında satış sonrası tüm servis hizmetleri ve yedek parça hizmeti de sunuluyor.
20 KİŞİLİK UZMAN KADRO
Demireller Otomotiv Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ender Bıçakcı, geçtiğimiz ay Renault ve Dacia Yetkili Servisi olarak hizmet vermeye başladıklarını belirterek; “20 kişilik uzman kadro ile mekanik ve karoseri (kaporta ve boya) işlemine başlamış bulunmaktayız. Aynı anda 18 araca hizmet verebilecek kapasitedeyiz. Sigorta şirketlerinin birçoğu ile anlaşmalarımız tamamlandı. Müşterilerimiz gönül rahatlığı ile yetkili servislerinde araçlarının tamirat işlemlerini gerçekleştirebilecek” dedi.
YÜZDE 100 İŞÇİLİK İNDİRİMİ
Açılış nedeniyle Afyonkarahisarlı müşterilerine özel kampanya düzenlediklerini dile getiren Bıçakcı; “Açılışımıza özel mekanik bakım ve onarımlarda yüzde 100 işçilik indirimi uyguluyoruz. Yani müşterilerimiz işçilik ücreti ödemiyor. Ayrıca yedek parçada da yüzde 15 iskonto gibi ciddi bir indirim uyguluyoruz. Müşterilerimiz neden yetkili servis tercih etmeli? Çünkü; 2 yıl ve 60 bin kilometre garantili orjinal yedek parçalar kullanılmakta. Ayrıca motor yağı kalitesi anlamında fabrikanın test edip onayladığı, üretim aşamasında kullanılan motor yağı normlarında ve özelliklerinde yağ kullanılmaktadır. Müşterilerimizin en büyük avantajlarından bir tanesi de budur. Müşterilerimiz şu anki kampanyamızda uygulamış olduğumuz indirim politikaları sayesinde aynı fiyatları başka bir yerde bulamıyor. Renault Mais’in belirlemiş olduğu standartlarda cihaz ve ekipmanlar ile üstün teknoloji kullanılarak hizmet vermekteyiz. Çok yeni bayi olmamıza rağmen Renault Mais standart hizmetlerini belirten anketlerde yüksek bir ortalama elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
ŞİMDİ AL 2016’DA ÖDEMEYE BAŞLA
Kampanyalar ile ilgili olarak bilgiler veren Demireller Otomotiv Satış Müdürü Ömer Faruk Özden; “Ekim ayının son günlerinde ticari araçlarda Şimdi Al 2016’da Ödemeye Başla kampanyamız devam ediyor. Ayrıca tüm binek ve ticari araçlarda 15 bin TL’ye 15 ay, 12 bin TL’ye 36 ay, 36 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz imkanı var. Kadjar araçlarımızda fiyat sabitleme (ileri teslim kampanyası) Ekim ayı sonuna kadar devam ediyor. Fluence modelimize özel tek araç filo uygulaması yine Ekim ayı sonuna kadar devam edecek” dedi.

Bakmadan Geçme