• Haberler
  • Genel
  • Afyonlulara kapımız açık olacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonlulara kapımız açık olacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 16 Haziran Pazartesi günü şehirden ayrılacağını söyledi. Balkanlıoğlu, Afyonkarahisarlılara kapılarının açık olacağını belirtti Ordu Valiliği’ne atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, veda mesajı yayınladı. Balkanlıoğlu, mesajında şu vurguları yaptı:“Devletimizin verdiği sorumluluk ve görev bilinci ile 3,5 yıl önce Afyonkarahisar'a geldiğimizde ‘Kapımız her zaman halkımıza açıktır’ demiştik. Afyonkarahisar'lı memşehrilerimiz de bu sözümüzde ki [&hellip]

Afyonlulara kapımız açık olacak

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 16 Haziran Pazartesi günü şehirden ayrılacağını söyledi. Balkanlıoğlu, Afyonkarahisarlılara kapılarının açık olacağını belirtti

Ordu Valiliği’ne atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, veda mesajı yayınladı. Balkanlıoğlu, mesajında şu vurguları yaptı:
“Devletimizin verdiği sorumluluk ve görev bilinci ile 3,5 yıl önce Afyonkarahisar’a geldiğimizde ‘Kapımız her zaman halkımıza açıktır’ demiştik. Afyonkarahisar’lı memşehrilerimiz de bu sözümüzde ki samimiyetimize inanarak hem mutluluklarını, hem de sıkıntılarını paylaşmak için bizleri makamımızda yalnız bırakmadılar. Ve şimdi devletimizin vermiş olduğu yeni bir görev ile güzel Afyonkarahisar’ımızdan ayrılıyoruz. Bu 3,5 yıllık görev süresi içerisinde Afyonkarahisar’ımızın mert, çalışkan, dürüst vatandaşları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, girişimci ruha sahip işadamları, doğru, dürüst ve ilkeli habercilik anlayışı ile bizlere her zaman yol gösterici olan basın yayın kuruluşlarımızın yönetici, yazar ve muhabirleri, kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluş mensupları ile ilimiz için güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Şu anda Afyonkarahisar’ımızdan ayrılmanın hüznünü yaşarken, aynı zamanda böyle güzel bir ilde çalışmış olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Belirtmek isterim ki: Güzel ülkemizin hangi köşesine gidersek gidelim, Afyonkarahisar’lı Hemşehrilerime kapımız her zaman açık olacaktır. Bu vesileyle Ordu’da kapımızın herkese açık olduğunun bilinmesini istiyorum.
Şimdi devletimizin verdiği yeni görev ve sorumluluk ile 16 Haziran Pazartesi günü saat 11’de Afyonkarahisar’dan ayrılarak, yurdumuzun bir başka güzel iline giderken, hizmet bayrağını çok değerli bir Valimize teslim ediyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile tüm çalışma arkadaşlarıma ve değerli Afyonkarahisar’lı Hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyor, haklarını helal etmeleri temennisinde bulunurken sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme