Afyonlular turnuvada buluştu

Manavgat Elit Masterleri tarafından ilk defa düzenlenen ve 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde gerçekleşen Masterler Futbol Turunvası'nda Afyonkarahisar'ın master derneklerinden oluşan takımlar da yer aldı   24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Manavgat Elit Masterler tarafından ilk kez düzenlenen Elit Master Kupası 2019 Futbol Turnuvası'na Antalya, Alanya Orient, Afyonkarahisar, Akdeniz, Manavgat Veteranlar, Denizli Merkez Efendi ve Niğde [&hellip]

Manavgat Elit Masterleri tarafından ilk defa düzenlenen ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde gerçekleşen Masterler Futbol Turunvası’nda Afyonkarahisar’ın master derneklerinden oluşan takımlar da yer aldı

24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Manavgat Elit Masterler tarafından ilk kez düzenlenen Elit Master Kupası 2019 Futbol Turnuvası’na Antalya, Alanya Orient, Afyonkarahisar, Akdeniz, Manavgat Veteranlar, Denizli Merkez Efendi ve Niğde Masterleri katıldı. Afyonkarahisar’ı turnuvada il içerisindeki ve il dışında yaşayan Afyonkarahisarlı eski futbolcular temsil etti.
Oluşturulan iki grupta mücadele veren takımlar arasından Afyon Masterler, Antalya Masterler, Denizli Merkez Efendi Masterler ve Manavgat Veteranları yarı finale kaldı. Yarı finale kaybeden Afyon Masterler ve Antalya Masterler, üçüncü oldu. Finalde Denizli Merkez Efendi Masterler ise Manavgat Veteranları mağlup ederek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
Şampiyon olan Denizli Merkez Efendi takımına birincilik kupasını Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu verdi.

Bakmadan Geçme