Afyonlular, Reis'ten 'Kamp' Talep Ediyor

AK Parti, parti ve ülke içindeki gelişmeleri geleneksel olarak kamplarda istişare ediyor. Bir dönem Afyonkarahisar'da da düzenlenen kamplar, artık Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştiriliyor. Afyonkarahisarlılar, AK Parti Kampı'nın Afyon'da düzenlenmesini talep ediyor

AK Parti, 31 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihleri arasında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde istişare ve değerlendirme kampı düzenlemişti. AK Parti’nin tüm kurmayları ve milletvekillerinin katıldığı kampın açış konuşmasını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış, Erdoğan’ın konuşması ve kamptaki istişareler uzun süre ülke gündeminde yer almıştı.

Haber

ÜLKE GÜNDEMİNDE BİRİNCİ SIRADA

AK Parti, bu yıl ikinci kez yine Kızılcahamam’da istişare ve değerlendirme kampı düzenleyecek. 1-2 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek kampta AK Partili Belediye Başkanları faaliyetlerini anlatacak, taleplerini dile getirecek. Kamptan çıkan mesajların yine ülke gündeminde, yaygın basın-yayın kuruluşlarında yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber

AK PARTİ’NİN KURULDUĞU ŞEHİR

Afyonkarahisarlı vatandaşlar ise bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bir talepte bulunuyor. Vatandaşlar, “AK Parti’nin kurulduğu yer olarak övündüğümüz Afyon, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve bütün AK Partili yöneticileri daha önce olduğu gibi misafir etmeye hazır. AK Parti kampının Afyon’da yapılmasını talep ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın talebimizi değerlendireceğine inanıyoruz” dediler.

Haber

Bakmadan Geçme