Afyonlular Kabe'de buluştu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Dr. Selim Yiğitbaşı, Mekke'de TÜRSAB Bölge Başkanı Bilal Şenel ile buluştular. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Dr. Selim Yiğitbaşı, Hac ibadetlerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'da bulunuyorlar. Afyonkarahisar’dan yaklaşık 1300-1400 hacı adayı Hac farizalarını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitti. Diyanet İşleri [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Dr. Selim Yiğitbaşı, Mekke’de TÜRSAB Bölge Başkanı Bilal Şenel ile buluştular.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Dr. Selim Yiğitbaşı, Hac ibadetlerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan’da bulunuyorlar.

Afyonkarahisar’dan yaklaşık 1300-1400 hacı adayı Hac farizalarını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitti. Diyanet İşleri Başkanlığının Hac organizasyonu ile birlikte Yiğitbaşı çifti de geçtiğimiz hafta içerisinde kutsal topraklara ulaştılar. Yiğitbaşı çifti, Hac farizalarını yerine getirmek üzere bulundukları Mekke’de TÜRSAB Dumlupınar Bölge Başkanı ve Şeneller Turizm sahibi Bilal Şenel ile de bir araya geldiler.

Afyonkarahisarlılar olarak mübarek beldelerde bir araya gelebilmenin ayrı bir mutluluk olduğunu belirten Vali Yiğitbaşı, milyonlarca müminle birlikte İslam âlemi için duada bulunduklarını, duaları içerisinde Afyonkarahisar ve Afyonkarahisarlıların ayrı bir yer teşkil ettiğini belirttiler.

Şenel de böylesine manevi bir atmosferin zirvede yaşandığı bu topraklarda hep beraber olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Salı günü milyonlarca hacı adayı Arafat’ta vakfeye durarak “Hacı” olmanın onurunu yaşayacaklar. Kocatepe gazetesi vasıtası ile mübarek beldelerden tüm Afyonkarahisarlılara selam ve dua gönderdiklerini belirten Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, tüm dualarında Afyonkarahisar ve Afyonkarahisarlıların özel bir yeri olduğunu dile getirdi. >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Bakmadan Geçme