• Haberler
  • Genel
  • Afyonlular Günü’nde Kent Çalıştayı – Kocatepe Gazetesi

Afyonlular Günü’nde Kent Çalıştayı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valiliği, Kültür ve Turizm Çalıştayı’nın ardından şimdi de Kent Vizyonu Çalıştayı düzenliyor Afyonkarahisar Valiliği, yaklaşık 200 projenin ortaya çıktığı Kültür ve Turizm Çalıştayı’nın ardından şimdi de Kent Vizyonu Çalıştayı düzenleyecek. 3 Mart’ta, saat 10’da Oruçoğlu Termal Otel’de gerçekleştirilecek çalıştayda, kentin kalkınması için fikir alışverişi yapılacak. AFYON’UN TANITIM FIRSATIAfyonkarahisar Kent Vizyonu Çalıştayı’nın düzenleneceği tarih de [&hellip]

Afyonlular Günü'nde Kent Çalıştayı

Afyonkarahisar Valiliği, Kültür ve Turizm Çalıştayı’nın ardından şimdi de Kent Vizyonu Çalıştayı düzenliyor

Afyonkarahisar Valiliği, yaklaşık 200 projenin ortaya çıktığı Kültür ve Turizm Çalıştayı’nın ardından şimdi de Kent Vizyonu Çalıştayı düzenleyecek. 3 Mart’ta, saat 10’da Oruçoğlu Termal Otel’de gerçekleştirilecek çalıştayda, kentin kalkınması için fikir alışverişi yapılacak.
AFYON’UN TANITIM FIRSATI
Afyonkarahisar Kent Vizyonu Çalıştayı’nın düzenleneceği tarih de Afyonkarahisarlılar için önem taşıyor. Şehrin plakasının 03 olması dolayısıyla “03.03” olan 3 Mart’ın Afyonlular Günü olarak kutlanması, böylelikle şehrin tanıtılması önerilmişti.
>> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme