• Haberler
  • Genel
  • 'Afyonlular, elinizi çabuk tutun…' – Kocatepe Gazetesi

'Afyonlular, elinizi çabuk tutun…' – Kocatepe Gazetesi

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak, gazetecilerin buluştukları kahvehanede, sohbete katıldı. Koçak, Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağına ilişkin sorulara net yanıt vermedi. Afganistan'ın efsane lideri Raşid Dostum'un oğlu Batur Dostum ise ince bir mesaj verdi: 'Afyonkarahisarlılar ellerini çabuk tutmazsa, vatandaşlık verip Afganistan'da Mahmut Bey'i Belediye Başkanı yapacağız' Eski Milletvekili Mahmut Koçak, Alternatif Politikalar Merkezi ile [&hellip]

“Afyonlular, elinizi çabuk tutun…”

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak, gazetecilerin buluştukları kahvehanede, sohbete katıldı. Koçak, Belediye Başkanlığı’na aday olup olmayacağına ilişkin sorulara net yanıt vermedi. Afganistan’ın efsane lideri Raşid Dostum’un oğlu Batur Dostum ise ince bir mesaj verdi: “Afyonkarahisarlılar ellerini çabuk tutmazsa, vatandaşlık verip Afganistan’da Mahmut Bey’i Belediye Başkanı yapacağız”

Eski Milletvekili Mahmut Koçak, Alternatif Politikalar Merkezi ile Afyonkarahisar Gençlik Platformu Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Doğu Türkistan, Türkmeneli ve Güney Türkistan sorunlarının masaya yatırıldığı panelin ardından, gazetecilerin sıkça vakit geçirdikleri “Komutan’ın Kahvehanesi” olarak bilenen kahvehaneye gitti. Burada eski milletvekili Gaffar Yakın ve Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karacak’la sohbet eden Koçak, Gaffar Yakın’ın “Mahmut Bey, aday mısınız? Buradaki herkes bunu merak ediyor” sorusuna net yanıt vermedi. Koçak, “Henüz her şey için çok erken. Ramazan’ı ibadetimizle, huşu içinde geçirelim. Namaza durduğumuzda aklımızda öyle miydi, böyle miydi gibi sorular oluşmasın. Bayram’dan sonra her şey daha netleşir” dedi.
MİLLET KARAR VERECEK
Milletin çağırması hâlinde her türlü göreve hazır olduğunu aktaran Koçak, “Milletimizin verdiği hiçbir görevden kaçmadık. Milletimizin kararı, başımızın tacıdır” ifadelerini kullandı.
Sohbette hazır bulunan Afganistan’ın efsane lideri Raşid Dostum’un oğlu Batur Dostum ise Koçak’ın bu konuşması üzerine dikkat çekici bir mesaj verdi. Batur Dostum, “Afyonkarahisarlılar ellerini çabuk tutmazsa, vatandaşlık verip Afganistan’da Mahmut Bey’i Belediye Başkanı yapacağız” ifadelerini kullandı.
MURAT ARISOY

Bakmadan Geçme