Afyonlu tenisçiler derece aldı

Anadolu Yıldızlar Ligi Tenis Grup Müsabakalarında ikinci olan Eda Atlı, Ece Atlı, Pelin Karadağ ve Side Mazi'nin bulunduğu Afyonkarahisar kızlar takımı kategorisinde ikinci olarak çeyrek finallere gitmeye hak kazandı   Afyonkarahisar'ın ev sahipliği yaptığı ve Eskişehir, Manisa, Uşak, Denizli, İzmir, Aydın ve Muğla illerinden yoğun katılımın olduğu Anadolu Yıldızlar Ligi Tenis Grup Müsabakaları sona erdi. [&hellip]

Anadolu Yıldızlar Ligi Tenis Grup Müsabakalarında ikinci olan Eda Atlı, Ece Atlı, Pelin Karadağ ve Side Mazi’nin bulunduğu Afyonkarahisar kızlar takımı kategorisinde ikinci olarak çeyrek finallere gitmeye hak kazandı

Afyonkarahisar’ın ev sahipliği yaptığı ve Eskişehir, Manisa, Uşak, Denizli, İzmir, Aydın ve Muğla illerinden yoğun katılımın olduğu Anadolu Yıldızlar Ligi Tenis Grup Müsabakaları sona erdi. Kazanan sporcular, düzenlenen ödül töreni ile ödüllendirildi.
AFYONKARAHİSAR ÇEYREK FİNALE KATILMAYA HAK KAZANDI
Açık ve kapalı tenis kortlarında oynanan maçlarında Eda Atlı, Ece Atlı, Pelin Karadağ ve Side Mazi’nin bulunduğu Afyonkarahisar takımı kızlar kategorisinde ikinci olarak, 23 Haziran’da Aydın’da düzenlenecek olan çeyrek final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Kazanan sporculara düzenlenen ödül töreni ile madalyalarını Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, antrenörler ve öğrencilerin öğretmenleri takdim etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme