Afyonlu sporculardan madalyalara ambargo

Türkiye Güreş Şampiyonası’nda, Afyonkarahisar’ı temsil eden güreşçiler 5 madalya ile döndü   Ankara’da düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda, Afyonkarahisar Taşoluk Belediyespor Kulübü’nden Nimet Nur Kolcu birinci oldu. Şampiyonada Taşoluk Belediyespor Kulübü’nden Gizem Su Sakin ikinci olmayı başardı. Üçüncülüğü de yine Taşoluk’tan Büşra Alan elde etti. Yeşilay Spor Kulübü’nden Sena Kızık ise Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir [&hellip]

Türkiye Güreş Şampiyonası’nda, Afyonkarahisar’ı temsil eden güreşçiler 5 madalya ile döndü

Ankara’da düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda, Afyonkarahisar Taşoluk Belediyespor Kulübü’nden Nimet Nur Kolcu birinci oldu. Şampiyonada Taşoluk Belediyespor Kulübü’nden Gizem Su Sakin ikinci olmayı başardı. Üçüncülüğü de yine Taşoluk’tan Büşra Alan elde etti.
Yeşilay Spor Kulübü’nden Sena Kızık ise Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Kızık’ın Türkiye şampiyonasında sergilediği performans ve mücadelesi, güreşteki becerilerini göstermesi açısından önemli bir rol oynadı.
Ayrıca, Selin Naneci de Yeşilay Spor Kulübü’nden Türkiye üçüncüsü oldu. Naneci’nin gösterdiği performans ve gayretiyle elde ettiği bu derece, başarılarını pekiştirdi.

Bakmadan Geçme