Afyonlu sporcular İstanbul'da yarışacak

35 ilden yaklaşık 400 sporcunun yer alacağı turnuva, 2-4 Ağustos tarihler arasında İstanbul’da yapılacak. Afyonkarahisar’dan Ali Özkan antrenörlüğünde, Sinan alp, Büşra Özmen, Zeynep Zencir, Fatma Alpavut, Emine Nisa Yentürk, Emre Kağan Erekmen'den oluşan sporcular Afyonkarahisar’ı temsil edecek. Türk Telekom’un sponsorluğunda İstanbul'a gidecek olan ve profesyonel kemer maçlarına çıkacak olan sporcular, Afyonkarahisar’a madalya ile dönmek istediklerini [&hellip]

35 ilden yaklaşık 400 sporcunun yer alacağı turnuva, 2-4 Ağustos tarihler arasında İstanbul’da yapılacak. Afyonkarahisar’dan Ali Özkan antrenörlüğünde, Sinan alp, Büşra Özmen, Zeynep Zencir, Fatma Alpavut, Emine Nisa Yentürk, Emre Kağan Erekmen’den oluşan sporcular Afyonkarahisar’ı temsil edecek.
Türk Telekom’un sponsorluğunda İstanbul’a gidecek olan ve profesyonel kemer maçlarına çıkacak olan sporcular, Afyonkarahisar’a madalya ile dönmek istediklerini belirtti.
4 MADALYA ALMIŞLARDI
Ju Jitsu Akdeniz Bölge şampiyonasına katılan Afyonlu sporcular, Osmaniye Kadirli’de 4 kategoride madalya almıştı. Fighting birinciliği, Combat birinciliği, Newaza birinciliği, Duo üçüncülüğü, madalyalarını alan Afyonlu sporcular şimdi de İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Ju Jitsu şampiyonasında boy gösterecek.

Bakmadan Geçme