• Haberler
  • Genel
  • Afyonlu sporcular bilek güreşinde 6 madalya kazandı

Afyonlu sporcular bilek güreşinde 6 madalya kazandı

25-29 Nisan tarihlerinde Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Afyonkarahisarlı sporculardan üç gümüş, üç de bronz olmak üzere 6 madalya geldi. 2 sporcu ise milli takıma girdi kazansana giriş Müsabakalar sonucunda Fadime Ürküt U-23 Sol Kolda üçüncü, sağ kolda ikinci, Hüseyin Ateş Büyükler 55 kilo sol [&hellip]

25-29 Nisan tarihlerinde Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Afyonkarahisarlı sporculardan üç gümüş, üç de bronz olmak üzere 6 madalya geldi. 2 sporcu ise milli takıma girdi

Haber

Haber
kazansana giriş
Müsabakalar sonucunda; Fadime Ürküt U-23 Sol Kolda üçüncü, sağ kolda ikinci, Hüseyin Ateş Büyükler 55 kilo sol kolda ikinci, U-23 sol kolda ikinci, Gülçin Çaylan U-23 60 kilo sol kolda üçüncü, sağ kolda üçüncü oldu.
Milli takım seçmeleri niteliği de taşıyan şampiyonada dereceye giren Hüseyin Ateş ve Fadime Ürküt Haziran ayında Moldova’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında Afyonkarahisar’ı ve Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.
Sporcuların antrenörü Suat Gökçimen, Sporcuların başarısının mutlu ettiğini ifade ederek, “İnşallah yeni salon çalışmaları da yapılıyor. Yeni yapılacak olan spor salonumuza kavuşarak başarılı sporcu sayımızı arttırmayı planlıyoruz. Desteklerinden dolayı İl Müdürümüze sporcularım ve ben çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme