• Haberler
  • Genel
  • 'Afyonlu, projelerimizi sevdi' – Kocatepe Gazetesi

'Afyonlu, projelerimizi sevdi' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki Uğur Işılak Konseri öncesinde projelerini, AK Partili gençlerle paylaştı. Çoban, 'Afyonkarahisar'ın geleceği için eşsiz projeler hazırladık' dedi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için uyarladığı Dombra şarkısı ile beğeni kazanan Uğur Işılak, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Uğur Işılak, Dombra şarkısıyla da salonu coşturdu. [&hellip]

“Afyonlu, projelerimizi sevdi”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki Uğur Işılak Konseri öncesinde projelerini, AK Partili gençlerle paylaştı. Çoban, “Afyonkarahisar’ın geleceği için eşsiz projeler hazırladık” dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için uyarladığı Dombra şarkısı ile beğeni kazanan Uğur Işılak, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Uğur Işılak, Dombra şarkısıyla da salonu coşturdu.
EŞSİZ PROJELER HAZIRLADIK
Konserden önce AK Partili gençlere projelerini anlatan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Eşsiz projeler hazırladık.Projelerimize çok büyük ilgi var. Sadece Macera Parkı Projemiz, 105 bin kez izlenmiş. Afyonlu projelerimizi sevmiş, beğenmiş. Bizler, projelerimizle konuşuyoruz; yaptıklarımızı konuşuyoruz, ‘Yaptık, yine yapacağız’ diyoruz. Başkaları gibi sadece hiçbir karşılığı olmayan projelerle değil, gerçek projeler sunuyoruz. Başbakanımız, Sayın Bakanımız, Milletvekillerimize güveniyoruz” dedi.
DİK DUR EĞİLME, AFYON SENİNLE
Çoban konuşurken sık sık “Dik Dur Eğilme, Afyon Seninle”, “Gençlik Seninle Gurur Duyuyor” sloganları atıldı. AK Partililer, Uğur Işılak için de “Adamın dibisin Uğur Işılak” sloganı attı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme