• Haberler
  • Genel
  • Afyonlu öğrencilerden Vali Küçük’e ziyaret

Afyonlu öğrencilerden Vali Küçük’e ziyaret

'Ege Karadeniz Elele' projesi kapsamında Karabük iline giden Afyonkarahisarlı öğrenciler Vali İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2012 Gençlik Projelerini Destekleme Hibe Programı kapsamında Afyonkarahisar Valiliği AB Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından hazırlanan 'Ege Karadeniz Elele' projesi kapsamında Karabük iline giden öğrenciler Vali İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret ettiler. PROGRAM 32 ÖĞRENCİYİ KAPSIYORAfyonkarahisar [&hellip]

Afyonlu öğrencilerden Vali Küçük'e ziyaret

“Ege Karadeniz Elele” projesi kapsamında Karabük iline giden Afyonkarahisarlı öğrenciler Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2012 Gençlik Projelerini Destekleme Hibe Programı kapsamında Afyonkarahisar Valiliği AB Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından hazırlanan “Ege Karadeniz Elele” projesi kapsamında Karabük iline giden öğrenciler Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ettiler.
PROGRAM 32
ÖĞRENCİYİ KAPSIYOR
Afyonkarahisar AB Daimi Temas Noktası Ofisi Koordinatörü Hüseyin Oğuz ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, proje kapsamında Afyonkarahisar ve Karabük illerinde ekonomik yönden dezavantajlı toplam 16 öğrenci seçilerek bu gençlerin kişisel sosyal gelişimleri ile kendilerine olan özgüven duygularının artırılması, gençlerin yaşadıkları ve ziyaret ettikleri yerlerle ilgili araştırma yapmalarının amaçlandığını kaydetti. Oğuz, öğrencilerin aidiyet duygularının geliştirilmesi, farklı il ve kültürlerdeki gençlerin karşılıklı fikir alış verişi yaparak anlayışlarının güçlendirilmesininde amaçlandığını belirtti. Koordinatör Oğuz; “Proje kapsamında Karabük’e Afyonkarahisar’dan 14-18 yaş aralığında 8 kız ve 8 erkek olmak üzere 16 öğrencimizi getirdik. Burada kalacakları süre içinde etkinliğe katılan 16 öğrenciye Karabük ilinden de 16 öğrencinin eşlik edecek. Böylece toplam 32 öğrencinin programa dahil olacak. Dört günlük gezi programın ardından, Karabük’deki 16 öğrenci de Afyonkarahisar’a gelerek burada proje programı tamamlanacak” dedi.
GEZİ DÖRT GÜN SÜRECEK
Karabük Valisi İzzettin Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali Küçük, Karabük ve Afyonkarahisar Valilikleri AB Daimi Temas Noktası Ofislerini başarılı çalışmalarından dolayı kutladığını belirtti. Bir süre öğrenci konuklarıyla sohbet eden Vali Küçük, dört günlük süre zarfında öğrencilerin Karabük’ten güzel anılarla ayrılacaklarını söyledi. Vali İzzettin Küçük, kendisini ziyarete gelen öğrencilere günün anısına birer hediye verdi. Karabük’e giden Afyonkarahisar’lı 16 kişilik öğrenci grubu 4 gün süre ile Karabük ilinin tarihi ve turistlik yerlerini gezme fırsatı bulacaklar. Ziyaret sırasında Karabük Valiliği AB Daimi Temas Noktası Ofisi yetkilileri de hazır bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme