• Haberler
  • Genel
  • Afyonlu öğrenciler TRT Radyosunda türküler seslendirecek

Afyonlu öğrenciler TRT Radyosunda türküler seslendirecek

Afyonkarahisar'lı lise öğrencileri TRT Türkü Radyo kanalında 'Türkülerin Genç Yıldızları” programına konuk olacak   Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü '1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor' projesi kapsamında il genelinde müzik alanında dereceye giren Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri kendilerini hazırlayan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileriyle beraber 'Türkülerin Genç Yıldızları” programına katılacak. Program [&hellip]

Afyonkarahisar’lı lise öğrencileri TRT Türkü Radyo kanalında “Türkülerin Genç Yıldızları” programına konuk olacak

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor” projesi kapsamında il genelinde müzik alanında dereceye giren Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri kendilerini hazırlayan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileriyle beraber “Türkülerin Genç Yıldızları” programına katılacak.
Program 1 Temmuz 2021 Perşembe akşamı saat 17.00’de TRT Türkü Radyo kanalında yayınlanacak. Programı hazırlayan ve sunan TRT İstanbul Radyosundan Nurcan Betül Arısoy, programına 6 öğrenciyi konuk edecek. Müzik alanında yarışmada dereceye giren Afyonkarahisarlı öğrenciler; Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Hasan Can Ok, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Ayşegül Tabur, Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Ayşegül Park, Çay Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Özge Erdoğan söz konusu programa katılacaklar. Bu öğrencileri çalıştıran Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Züleyha Çetkin ile Aysu Demirel 6 adet türkü seslendirerek seslerini TRT aracılığıyla tüm dünyaya duyuracaklar. Programda öğrencilere Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Lisesi Bağlama Öğretmeni Hüseyin Can Asoğlu bağlamasıyla eşlik edecek.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme