Afyonlu öğrenciler gururlandırdı

2021 Zavı100 3. Uluslarası İnternet Bilgisayar Klavye Yarışmasında milli takımda dereceye giren Sandıklı ve Şuhut ilçeleriyle birlikte TED Afyon Koleji öğrencileri gururlandırdı   İNTERSTENO Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu Türkiye Temsilcisi ve İntersteno Türk Grubu Başkanı Seçkin Köse, BM'ye bağlı INTERSTENO Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu Çekya Temsilciliğinin ve Grubunun her yıl düzenlediği, [&hellip]

2021 Zavı100 3. Uluslarası İnternet Bilgisayar Klavye Yarışmasında milli takımda dereceye giren
Sandıklı ve Şuhut ilçeleriyle birlikte TED Afyon Koleji öğrencileri gururlandırdı

İNTERSTENO Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu Türkiye Temsilcisi ve İntersteno Türk Grubu Başkanı Seçkin Köse, BM’ye bağlı INTERSTENO Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu Çekya Temsilciliğinin ve Grubunun her yıl düzenlediği, 2021 Zavı100 3. Uluslarası İnternet Bilgisayar Klavye Yarışması 9-11 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirildiğini açıkladı.
Seçkin Köse, yarışmaya; Çekya, Almanya, ABD, Belçika, Fransa, Hırvatistan, Lüksemburg, Macaristan, Rusya, Slovakya, Polonya, İtalya, Arjantin ve Türkiye olmak üzere 14 ülkeden, bin 354 yarışçı katıldığını belirtti.
Köse ,”Dört kategoride yapılan yarışda Türk Milli Takımı iki birincilik kazandı. Milli Takımda; 13-16 Yaş Öğrenciler Kategorisinde Afyonkarahisar-Sandıklı Ortaokulu’ndan Nisan Maya Tunçoğlu dakikada net 739 vuruş, Tecrübeliler Kategorisi’nde Ankara Danıştay Başkanlığı’ndan Erdi Çiller dakikada net 814 vuruş yazarak kategorilerinde birinci olmuştur. Dört kategoride yapılan yarışlarda, diğer iki birinciliği ise Çekya kazanmıştır. Gençler kategorisinde, Afyonkarahisar-Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Sinem Deniz üçüncü, Şuhut Zafer Anadolu Lisesi’nden Onur Demirbaş, İzmir-Aliağa Adamar International Ship Supply Co.’ndan Ümit Şeker, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden İlyas Pamukçu, TED Afyon Koleji’nden Efe Abdullah Taner onur tablosuna girmiştir.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme