• Haberler
  • Spor
  • Afyonlu Karatciler'in büyük başarısı – Kocatepe Gazetesi

Afyonlu Karatciler'in büyük başarısı – Kocatepe Gazetesi

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası final müsabakaları ile tamamlandı. 2014 yılında İzmir’de düzenlenen organizasyonda 12 madalya kazanan Türkiye, Kocaeli’de bu sayıyı 17’e çıkarmayı başararak rekor kırdı.ÜÇ KATEGORİDE TÜRK FİNALİBüyük bay takım katada Marmara Bölgesi temsilcilerinden Ali Sofuoğlu, Metin Sofuoğlu, Gökay İlgezdi ekibi, Karadeniz Bölgesi’ni temsilen katılan Kocaeli Kağıtspor adına [&hellip]

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası final müsabakaları ile tamamlandı. 2014 yılında İzmir’de düzenlenen organizasyonda 12 madalya kazanan Türkiye, Kocaeli’de bu sayıyı 17’e çıkarmayı başararak rekor kırdı.
ÜÇ KATEGORİDE TÜRK FİNALİ
Büyük bay takım katada Marmara Bölgesi temsilcilerinden Ali Sofuoğlu, Metin Sofuoğlu, Gökay İlgezdi ekibi, Karadeniz Bölgesi’ni temsilen katılan Kocaeli Kağıtspor adına yarışmaya katılan ve Afyonkarahisarlı olan sporcular Mehmet Yakan, Osman Evin, Selahattin Güngel ekibi ile finalde karşılaştı. Final mücadelesinde Gangaku isimli katayı çizen Marmara ekibi, 3-2’lik skorla zirveye çıktı. Afyonkarahisarlı Mehmet Yakan, Osman Evin ve Selahattin Güngel ekibi İspanya ve Portekiz’i geride bırakarak ikinci oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme