Afyonlu İkizler Yazarlığa Adım Attı

Afyonkarahisar Selçuklu İlkokulu 4/B öğrencileri Zeynep Beren İşisağ ve Abdullah Burak İşisağ kardeşler, yazarlığa attıkları ilk adımı Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile birlikte kutladılar.

Selçuklu İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri Zeynep Beren İşisağ ve Abdullah Burak İşisağ kardeşler Şube Müdürü Hayati Duman’ın eşliğinde okul idarecileri ve öğretmenleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti.

Afyonlu İkizler Yazarlığa Adım Attı

Ziyaretlerinde heyecanları gözlerinden okunan ikizler Zeynep Beren “Masal Dünyası ve Meyve Cadıları”, Abdullah Burak ise “Hikâye Evreni ve Hikâye Dünyası” kitaplarını imzalayarak Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye takdim etti.

Afyonlu İkizler Yazarlığa Adım Attı

“DÜNYAYA AYNI ANDA GELEN İKİZLER, GELECEKTE ÇOK KIYMETLİ İŞLER YAPACAK”

İmzalı kitapları büyük bir memnuniyetle alıp okuyan Sünnetci, “Yazarlık hayatına ilk adımlarını atan ikizlerimiz Zeynep Beren ve Abdullah Burak kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İkizlerimiz dünyaya aynı anda gelmekle kalmayıp gelecekteki hayatları için de ortak bir alanda ilerlemeyi tercih etmişler. Aileniz ve bizler sizlerin bu heyecanına ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz ve gelecekte de çok kıymetli işler yapacağınıza inanıyoruz. Sizlerin yetişmesinde emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Afyonlu İkizler Yazarlığa Adım Attı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ise, öğrencilere Şube Müdürü Hayati Duman’ın Afyonkarahisar’ın tarihi, turistik ve kültürel yapısının tanıtımını bir çocuğun gözünden anlattığı “Gizemli Şehir Afyonkarahisar- Görkem’in Hayalleri” kitabını hediye etti.

Afyonlu İkizler Yazarlığa Adım Attı

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi.

Afyonlu İkizler Yazarlığa Adım Attı

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme