Afyonlu İE Manisa İE'yi farklı geçti

Afyonkarahisar İşitme Engeliler futbol takımı hafta sonu Manisa İE'yi ağırladı. Maçtan 10-0'lık skorla galip ayrılan Afyonlu Engelliler rakibini gol yağmuruna tuttu. İşitme engelli sporcular hakemin bitiş düdüğü ile birlikte tarihi bir sonuca ulaştıkları maçın sevincini doyasıya yaşadı. Maçta Şeref (3) Mustafa Kılıç (3) Okan, Ferhat, Emre ve Mevlüt'ün golleriyle tarihi farka ulaşan Afyon İE ilk [&hellip]

Afyonkarahisar İşitme Engeliler futbol takımı hafta sonu Manisa İE’yi ağırladı. Maçtan 10-0’lık skorla galip ayrılan Afyonlu Engelliler rakibini gol yağmuruna tuttu. İşitme engelli sporcular hakemin bitiş düdüğü ile birlikte tarihi bir sonuca ulaştıkları maçın sevincini doyasıya yaşadı. Maçta Şeref (3) Mustafa Kılıç (3) Okan, Ferhat, Emre ve Mevlüt’ün golleriyle tarihi farka ulaşan Afyon İE ilk haftayı lider kapattı.
Maçtan sonra Oruçoğlu Termal’de yemek yiyen Afyon İE Başkanı Metin Fidan açıklama yaptı. Fidan, “Yemek için Oruçoğlu Termal Otel’in sahibi Mert Oruç’a, ulaşım kolaylığı sağlayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ediyoruz. Bizlere destek olan başta Valimiz Hakan Yusuf Güner’e, ilçe belediyelerimize Termal Otellerimize, taraftarlarımıza, üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor” dedi.
Afyon İşitme Engelliler gelecek hafta deplasmanda Kütahya İE ile karşılaşacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme