Afyonlu Genç Beşiktaş Yolcusu

Afyon Beşiktaş Futbol Okulu verdiği hizmetlerin meyvesini almaya başladı. 2015 doğumlu olan Emir Berke Sağlam, Okul’daki başarılı performansı ile Beşiktaş’ın altyapısı olan Beşiktaş Futbol Akademi’ye gidiyor.

Afyonkarahisar’ın altyapı takımları arasında yer alan Afyon Beşiktaş Futbol Okulu’nun öğrencilerinden Emir Berke Sağlam, Scout departmanının incelemesi sonrasında Beşiktaş Futbol Akademi’ye kabul edildi.

Türk futboluna birçoğu yıldız olmuş binlerce sporcu kazandıran Beşiktaş Futbol Akademi, Afyon Futbol Okulu’nda teorik ve pratik futbol eğitimi alan, performansı Futbol Akademi İzleme Birimimiz tarafından beğenilen 2015 doğumlu forvet arkası Emir Berke Sağlam’ı kadrosuna kattı.

Haber

Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi, sahip oldukları potansiyelle gelecekte Türk futboluna ve Beşiktaş’a önemli hizmetlerde bulunacağına inandıkları sporcu Sağlam’a “Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin” ifadelerini kullanarak başarılar diledi.

Beşiktaş Futbol Akademi bünyesinde gelişimi takip edilecek olan Emir Berke Sağlam, Beşiktaş’ın formasını giyecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Beşiktaş’a gelmemde emeği olan Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi, Scout departmanı sorumlusu Haluk Çakar ile Futbol Akademi antrenörlerimiz; Nejdet Ergün, Tacettin Doğan ve Haluk Duranoğlu’na teşekkür ederim” diye konuştu.

SAĞLAM VE KESER BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ
Emir Berke Sağlam’ın Afyon Beşiktaş Futbol Okulu’ndaki Murat Keser de heyecanını Gazeteniz Kocatepe’ye aktardı. Keser, “Çok emek verdik, çocuğumuz zaten üstün bir yetenek. Çalışmaktan hiç bir zaman vazgeçmedi. Tatile gitmedi, dinlenmedi, okuluna gitti, okuldan kalan zamanlarında antrenman sahasına gelerek antrenmanlar yaptık. Bireysel gelişim futbol antrenmanları yaptık, yani çok çalıştık çok emek verdik. Bileğinin hakkı ile derler ya emeğinin karşılığını aldı. İnanılmaz bir başarı sağladı. Afyon için de çok büyük bir ses getirdi. Tabi ki ben de hocası olarak çok emek verdim.” ifadelerine yer verdi.

Haber

Bakmadan Geçme