Afyonlu firmalar ödül törenine damga vurdu

Genel Kurul’da 2015 yılında 5 alt sektörde başarılı olan 36 ihracatçı firmanın başarılarının taçlandırıldığı ödül töreni de yapıldı. Genel Kurul sonrasında yapılan ödül töreninde su ürünleri, kanatlı etleri ve yumurta kategorilerinde en fazla ihracat yapan 10’ar firmaya ödül verilirken, bal ve süt ürünleri kategorilerinde de ilk 3 firma ödüllendirildi. Afyonkarahisar’da Kanatlı Etleri sektöründe Birenfes ve [&hellip]

Genel Kurul’da 2015 yılında 5 alt sektörde başarılı olan 36 ihracatçı firmanın başarılarının taçlandırıldığı ödül töreni de yapıldı. Genel Kurul sonrasında yapılan ödül töreninde; su ürünleri, kanatlı etleri ve yumurta kategorilerinde en fazla ihracat yapan 10’ar firmaya ödül verilirken, bal ve süt ürünleri kategorilerinde de ilk 3 firma ödüllendirildi. Afyonkarahisar’da Kanatlı Etleri sektöründe Birenfes ve İşlek Gıda ilk 10’a girerek ödül aldı.
Yumurta sektöründe ise Afyon Yumurta, Hisar Yumurta, Başmakçı Tavukçuluk Kooperatifi, Bilgeler Yumurtacılık, Mayam Yumurta, Afyum Gıda, Yeşilova Hafriyat ilk 10’a girdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme