Afyon’lu bisikletçiler Kocaali’de pedal çevirdi

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde Kocaeli Bisiklet Festivali’ne Afyonkarahisar’dan 4 kişilik grup katıldı. Afyon’lu bisikletçiler 135 kilometrelik rotada pedal çevirdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaali Belediyesi ve Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Kocaali Bisiklet Festivali’ne Afyonkarahisar’dan da sporcular katıldı. Aykut Sıgındık, Yahya Küçüktütüncü, Abdullah Çaylıoğlu ve Kuddusi Yücekaya’nin katıldığı festival  3 gün sürdü.

Haber

İlk gün Kocaali-Sakarya Nehri çevresinde 45 kilometrelik rotada pedal çeviren bisikletçiler, ikinci gün ise Kocaali-Akçakoca mevkisinde 60 kilometre pedal çevirdi. Üçüncü ise Kocaali Maden Deresi ve çevresinde 30 kilometre doğa yürüyüş yapan bisikletçiler son kısımda ise Kocaali Merkez’e dönerek turu tamamladılar.

Yapılan etkinlikten büyük zevk aldıklarını söyleyen Afyonlu Bisikletçi Aykut Sıgındık, “Birinci gün Karasu Plajı’nda, ikini gün Akçakoca ilçesinde, son gün ise Maden Deresi Şelalesi’nde yer aldık. Şehrin bir kaç güzel tarihi ve turistik yerini gezdik. Güzel ülkemizin her yerinde olduğu gibi yeni güzellikleri seyrettik, gezdik. Tekrarını iple çekeceğimiz bir festival oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Bakmadan Geçme