Afyonlu bir askerimiz daha vefat etti

  Bolvadinli 3 askerin sivil mesailerinde geçirdiği trafik kazasında bir Bolvadinli asker yaşamını yitirmişti. Ağır yaralı olarak tedavi gören diğer askerimizden de acı haber geldi. AFYONKARAHİSAR’ın Bolvadin ilçesi nüfusuna kayıtlı J. Er Resul KOÇ Elazığ ilinde vatani görevini yaparken, 02 Aralık itibari ile TERHİS mahiyetinde izin ile birliğinden ayrılarak Yozgat ili Akdağmadeni İlçe Jandarma Komutanlığında [&hellip]

Haber

Bolvadinli 3 askerin sivil mesailerinde geçirdiği trafik kazasında bir Bolvadinli asker yaşamını yitirmişti. Ağır yaralı olarak tedavi gören diğer askerimizden de acı haber geldi. AFYONKARAHİSAR’ın Bolvadin ilçesi nüfusuna kayıtlı J. Er Resul KOÇ Elazığ ilinde vatani görevini yaparken, 02 Aralık itibari ile TERHİS mahiyetinde izin ile birliğinden ayrılarak Yozgat ili Akdağmadeni İlçe Jandarma Komutanlığında görevli önceden tanıdığı Bolvadinli J. Uzm. Çvş. Rahman Salih Karakoç ve J. Uzm. Çvş. Ismail Can Yıldız’ın yanına gelerek, 03 Aralık 2021 günü saat 17.45 sıralarında, J. Uzm. Çvş. Rahman Salih Karakoç’un kullandığı araçla meydana gelen tek taraflı trafik kazasında ağır bir şekilde yaralanmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Resul Koç 04 Aralık 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti.
Diğer Bolvadinli askerlerden hayati tehlikesi olan J.Uzm.Çvş. İsmail Can Yıldız da bugün vefat etti. Cenazesi yarın Öğlen Bolvadin Merkez Camiinde kılınacak namazdan sonra şehir mezarlığında defnedilecek olan İsmail Can Yıldız için şehitlik işlemi yapılmayacağı öğrenildi.

Bakmadan Geçme