Afyonlu Ayşe Ekiz MasterChef'in Yine Gözdesi

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde Eleme potasından kurtulan Ayşe Ekiz yine takdir topladı

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının Afyonkarahisarlı katılımcısı Ayşe Ekiz, yarışmanın dünkü bölümüne damga vuran isim oldu. Eleme potasına giren Ayşe Ekiz Eleme yaptığı başarılı yemekle birinci olarak potadan çıktı.

Yarışmacılara Manisa Üzümü Verildi

Afyonlu Ayşe Ekiz MasterChef'in Yine Gözdesi
MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde Eleme potasında mücadele eden yarışmacılara Manisa üzümü verildi ve bu malzeme ile yaratıcı bir yemek yapmaları istendi.

Son bir kaç programdır performansının düştüğü ve moralinin bozuk olduğu konuşulan Ayşe Ekiz tüm söylenenleri boşa çıkardı. Üzümü en iyi şekilde kullanan yarışmacılar arasında Ayşe Ekiz beğeni kazanan isim oldu.

Yarışmanın eleme potasında yer alan Afyonkarahisarlı yarışmacı Ayşe Ekiz, verilen Manisa üzümü ile yaptığı yemekle büyük beğeni topladı. Yarışmacılar arasında en başarılı tabağı hazırlayan Ekiz, eleme potasından 1. olarak çıktı ve bir sonraki hafta yarışmaya hak kazandı. Jüriden tam not alan Ekiz, haftanın en başarılı yarışmacısı olarak potadan kurtuldu.

Afyonlu Ayşe Ekiz MasterChef'in Yine Gözdesi

Bakmadan Geçme