Afyonlu annelerden AFSÜ Hastanesi’ne bağış

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetimi Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret ederek yeni atanan Başhekim Doç. Dr. İbrahim Keleş'i tebrik etti. Başhekim Keleş'le makamında görüşen dernek yönetiminden Türkan Adar, Şeyda Çetinbaş, Mahide Çetinbaş ve Servet Özgündüz 'Yeni kurulan üniversitemize biz de katkı da bulunmak isteriz, çorbada bizim de tuzumuz olsun' diyerek bağış yapma sözü [&hellip]

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetimi Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret ederek yeni atanan Başhekim Doç. Dr. İbrahim Keleş’i tebrik etti. Başhekim Keleş’le makamında görüşen dernek yönetiminden Türkan Adar, Şeyda Çetinbaş, Mahide Çetinbaş ve Servet Özgündüz “Yeni kurulan üniversitemize biz de katkı da bulunmak isteriz, çorbada bizim de tuzumuz olsun” diyerek bağış yapma sözü verdi.
AFSÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Keleş ile birlikte hastaneyi gezen Türk Anneler Derneği yönetim kurul üyeleri, özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için bir şeyler yapmak istediklerini belirterek yeni doğan ünitesine bağış yapmaya karar verdiler.

Bakmadan Geçme