• Haberler
  • Genel
  • Afyon’la ekonomik ilişkileri güçlendirmek istiyoruz

Afyon’la ekonomik ilişkileri güçlendirmek istiyoruz

ABD Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı James Jim Turner, Afyonkarahisar’ın yolların kesiştiği kavşak bir noktada olduğunu ifade etti. Turner, “Afyonkarahisar ile ekonomik ilişkilerimizi güçlendirmek istiyoruz” dedi TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği tarafından düzenlenen “Amerika’ya İhracatta Fırsatlar ve Önerileri” konulu panele katılmak üzere ilimize gelen ABD Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı James Jim Turner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti.“AFYONKARAHİSAR [&hellip]

Afyon'la ekonomik ilişkileri güçlendirmek istiyoruz

ABD Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı James Jim Turner, Afyonkarahisar’ın yolların kesiştiği kavşak bir noktada olduğunu ifade etti. Turner, “Afyonkarahisar ile ekonomik ilişkilerimizi güçlendirmek istiyoruz” dedi

TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği tarafından düzenlenen “Amerika’ya İhracatta Fırsatlar ve Önerileri” konulu panele katılmak üzere ilimize gelen ABD Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı James Jim Turner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti.
“AFYONKARAHİSAR BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT”
ABD Büyükelçiliği’ndeki görevine bir yıl önce başlamasına rağmen kısa zamanda Türkçe konuşmayı öğrenen ve ziyarette mecbur kalmadıkça çevirmen kullanmayan Jim Turner, Afyonkarahisar’ı çok beğendiğini söyledi. Afyonkarahisar’ın yolların kesiştiği kavşak bir noktada olduğunu ifade eden Turner, “Afyonkarahisar bizim için büyük bir fırsat. Bu şehirle ekonomik ilişkilerimizi güçlendirmek istiyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çoban ise ilimizle ilgili düşünceleri için Jim Turner’e teşekkür ederek, “Amerika’ya İhracatta Fırsatlar ve Önerileri” konulu panelin her iki ülke açısından olumlu sonuçlar alınması dileğinde bulundu. Ziyarette ABD Büyükelçiliği İç Politika Uzmanı Natalie A. Oldani, ABD Büyükelçiliği Ekonomi Uzmanı Özlem Tunçel Toplu ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer de hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme