• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisarlılar bizi sevecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlılar bizi sevecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Sivil Toplum örgütleri, yerel yönetimler, üniversite, adli ve askeri birimlerle sürekli uyum ve diyalog içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Vali Güner, “Afyonkarahisar’ın hizmetkarı olmaya geldik. Afyonkarahisar halkı bizi sevecek” dedi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hakan [&hellip]

Afyonkarahisarlılar bizi sevecek

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Sivil Toplum örgütleri, yerel yönetimler, üniversite, adli ve askeri birimlerle sürekli uyum ve diyalog içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Vali Güner, “Afyonkarahisar’ın hizmetkarı olmaya geldik. Afyonkarahisar halkı bizi sevecek” dedi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hakan Yusuf Güner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
“ŞEHRİN GELİŞMESİ İÇİN UYUMLU ÇALIŞILMALI”
Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, “Şehrimize vali olarak atanmanız bizleri onurlandırdı. Zaten siz gelmeden hakkınızda çok güzel intibalar edinmiştik. Sizinle birlikte inşallah Sayın Belediye Başkanımız, biz ve diğer kurum ve kuruluşlar Afyonkarahisarımızın gelişmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Burada Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizin çalışmalarınıza sonuna kadar destek olduğumuzu belirtmek isterim. Zaten bir şehrin gelişmesi için bu uyumun olması gerektiğine inanıyorum. Son yıllarda bunu çok güzel gerçekleştirdik. Yine bu inşallah daha zirveye ulaşır diye düşünüyorum. Ben şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere tekraren hoş geldiniz diyorum ve başarılar diliyorum.” dedi.
“UYUM VE DİYALOG İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, “Bu nazik ifadelerinizden dolayı sizlere teşekkürlerimi ifade ediyorum. Hepimizin bildiği gibi Afyonkarahisar bizim Vali olarak üçüncü görev yerimiz. Bu bağlamda Türkiye’nin doğusuna açılan kapı olan Kırıkkale’de üç buçuk yıl kadar valilik yaptık. Daha sonra yaklaşık iki yıl kadar Türkiye’nin çok kritik bir ili olan Tunceli ilinde Valilik yaptık. Valilik görevlerimiz öncesinde de çeşitli sürelerle Vali Yardımcılığı ve Kaymakamlık yaptık. Memleketimizi, yöremizi tanıdığımızı düşünüyorum. Bu bağlamda üretim metodları ve yönetim tekniklerini en modern ve proaktif bir şekilde Afyonkarahisar’da sizlerle birlikte uygulayacağız. Şüphesiz insanı yüceltmek, insana layık olduğu en güzel hizmeti sunmak ve insanların gönüllerinde iyi bir iz bırakmak gerekir. Hepinizin bildiği gibi nice hanlar, nice sultanlar gelip geçmişler, tahtlarını bırakıp gitmişler. Umuyorum ki Afyonkarahisar halkı bizi sevecek, biz de onları gönülden, yürekten şimdiden sevmeye başladık. Zaman içerisinde kardeşlik ve karşılıklı sevgi saygı içerisinde gerek sivil toplum kuruluşları ve sizin gibi çok önemli gibi sivil toplum kuruluşlarıyla beraber gerekse yerel yönetimlerimizle ve üniversitelerimizle birlikte adli ve askeri birimlerle de sürekli uyum ve diyalog içerisinde bir orkestra şefliği tabiri caizse yaparak hizmetleri yerine getireceğiz.” ifadelerini kullandı.
“İNSANI YAŞAT Kİ, DEVLET YAŞASIN”
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar’lı olmasının son derece önemli bir avantaj olduğunu kaydeden Vali Güner, “Ayrıca yöremizde bir bakanın bulunması hepimizin bildiği gibi son derece önemli bir avantajdır. Çünkü bir şehre yapılacak olan yatırım öncelikle bürokratlarla, sivil toplum kuruluşları ve şehrin potansiyeliyle birlikte, yöremiz siyasi profiliyle dinamizm kazanıyor, güç kazanıyor. Bu anlamda ilimizin Bakanların ve milletvekillerimizin de hepsinin katkıları da bizler için çok önemli olacak. Bu yöreye, bu şehre, bu memlekete bu memleketin güzel yürekli insanlarına son derece önemli hizmetler yapıldığı ve çok fedakarca gayret gösterildiğini müşahede ettim. Gerek şehircilik anlamında, gerekse ticaret ve sanayi anlamında, tarım ve turizm anlamında çok ciddi gelişmeler var. Biraz önce ifade ettiğim gibi Afyonkarahisar’ın potansiyeli isminin çok çok mafevkinde insan bunu yaşayınca bu havayı teneffüs edince fark ediyor. Bizde tabiri caizse bir orkestra şefi gibi bu potansiyelin en üst düzeye çıkması için bu anlamda kaynaşmanın, kucaklaşmanın ve pratik bir şekilde sonuca gidecek adımların atılması amacıyla sizlerin hizmetkarı olmaya geldik. Sizlere hizmet etmeye geldik. Umarım bu hizmetimiz, bu çalı��mamız, bu hizmetkarlığımız vatandaşımız ve yöneticilerimiz tarafından destek olunarak güçlendirilir ve bu halka güzel yansımalar olur. Bizim temel felsefemiz biraz öncede bahsettiğim gibi “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”, insanların en hayırlısı insanlara hizmet eden olduğu anlayışıyla bizlerde hizmetimize devam edeceğiz. Ziyaretiniz nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme