• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisarlılar, ailem gibiydi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlılar, ailem gibiydi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, veda ziyaretlerinde duygusal anlar yaşıyor. Balkanlıoğlu, Afyonkarahisarlıları ailesi gibi gördüğünü söyledi Valiler kararnamesi ile Ordu Valiliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'dan ayrılmadan evvel Afyonkarahisar'daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, derneklere, sivil toplum örgütlerine ve iş adamlarına veda ziyaretlerinde bulunuyor.Vali Balkanlıoğlu gün içerisindeki veda ziyaretlerini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve [&hellip]

Afyonkarahisarlılar, ailem gibiydi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, veda ziyaretlerinde duygusal anlar yaşıyor. Balkanlıoğlu, Afyonkarahisarlıları ailesi gibi gördüğünü söyledi

Valiler kararnamesi ile Ordu Valiliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’dan ayrılmadan evvel Afyonkarahisar’daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, derneklere, sivil toplum örgütlerine ve iş adamlarına veda ziyaretlerinde bulunuyor.
Vali Balkanlıoğlu gün içerisindeki veda ziyaretlerini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5’nci Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü, İl Telekom Müdürlüğü, PTT Başmüdürlüğü ve İl Özel İdaresi’ne gerçekleştirdi.
BENİM İÇİN ZOR OLACAK
Vali Balkanlıoğlu, “Malum Valiler kararnamesi ile tayinimiz Ordu iline çıktı. Türkiye’nin incisi konumunda olan Ordu’ya gitmek bizim için mutluluk vericidir. Fakat Afyonkarahisar’dan ayrılıyor olmamın üzüntüsüyle bu mutluluğu tam manasıyla yaşayamıyorum. Afyonkarahisar’daki görevim süresinde birçok önemli temaslarım oldu. Burada arkadaşlar, dostlar edindik aramızdaki bağlar o kadar kuvvetliydi ki Afyonkarahisar evim, Afyonkarahisar’lılar ailem gibiydi. Bu nedenle Afyonkarahisar’dan ayrılmak benim için çok zor olacak. Bedenen buradan ayrılsam da aklım ve gönlüm burada kalacak. Afyonkarahisar’ın gelişmesini ve büyümesini yakından izleyeceğim. Buradaki başarılı çalışmalar ve ilerlemeler beni ziyadesiyle sevindirmiştir. Bu çalışmaların devam etmesi ise beni son derece memnun edecektir” dedi.
AFYON ARTAN
BİR İVMEYLE BÜYÜYOR
Afyonkarahisar’lı hemşerilerini hiçbir şekilde unutmayacağının altını çizen Vali Balkanlıoğlu; “Unutmayın, Ordu’da bir hemşehriniz bulunmaktadır ve sizlere her zaman kapımız açıktır” diye konuştu.
Afyonkarahisar’ın Anadolu’nun parlayan bir yıldızı olduğunun altını çizen Vali Balkanlıoğlu; “Afyonkarahisar artan bir ivmeyle büyüyor ve büyümeye devam edecektir. Afyonkarahisar’ın termal özelliği, mermer gibi önemli madenlere sahip olması, gıda alanındaki başarısı, kültürel ve doğal güzellikleriyle ve daha birçok yönüyle görmeye ve yaşamaya değer bir ilimiz. Burada 3,5 sene görev yapmanın haklı onur ve gururunu yaşıyorum. Bu anlamda buradan ayrılmam nedeniyle veda ziyaretlerinde bulunuyor, sizlerin haklarını helal etmesini istiyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme